01-12-2018, 15:01
Sa drugog foruma, okacio prodavac istih.
Fala lepo
Fala lepo
|
|
01-12-2018, 15:01
Sa drugog foruma, okacio prodavac istih.
Fala lepo
01-12-2018, 23:07
Video sam da ste pominjali curenje bočica pa postavljam pismo koje je mi je stiglo kad sam ih pitao o tome, negde oko20.-og oktobra
Hi! Yes, we solved that quite some time ago now, we haven’t had leaking bottles in a very long time ![]() I hope you had a great weekend! Kind regards, Tom JuiceFactory.com.au
16-04-2019, 11:44
@Samac
Koja je merka za porudžbine sa JF, ono standardno devet aroma, i plus 9.5aus$ poštarina, i da pitam još nešto recimo ako naručim jednu aromu od 30ml, jel se to računa kao tri arome.?
To je vec za "odeljak" sa JF aromama , napisacu, a administracija neka prebaci...ako smatra...smatram i ja!
Uvek narucim 6 aroma, a jedna je od 30ml i nikada nisam imao problem! Kako racunaju...nemam pojma, valjda na koju nogu ustanu. Edit Ova poslednja tura je samo BF...nisam imao potrebe za drugo
16-04-2019, 12:06
Znači ako sam dobro razumeo pet aroma od 10ml i jedna od 30ml.?
Gladno to i zedno
Salim se svakako...vole ljudi kolekciju, a posle ide u razmenu i sl. Shiping nije veliki, slobodno moze i dva paketa, a i lakse prolazi carinu. U svakom slucaju treba propratiti misljenja/vidjenja domacih konzumenata...nikako inostrane sa njihovim suludim % i sad, odmah i ovog trena smiksano parim. Sve ima svoj red! P.S. Nisam bas etalon...prasnjav sam i konzervativan
Može slobodno da se nastavi na http://forum.vejper.com/Thread-Iskustva-sa-carinom
Informacija oko carine nikad dosta ![]() PS. Premešteni su postovi u vezi carine. (17-04-2019, 10:28)Milanez Piše: ...
17-04-2019, 14:15
Jednom sam porucila samo 3 arome (nedostatak keša na kartici) i stigle su u kutiji u koju bi 'ladno moglo da stane 15 bočica . Tako da razbijanje na manje pakete zbog carine ne postoji - nema manjih paketa
Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока
17-04-2019, 15:39
Standardno pakuju u one kutije za cipele 24x12.5x7.5cm
![]() Ko zna sta diluje "sestrinska" firma, pa se ima. ...a sta reci za IW paketice sa onim stiroporom i 100 godina istim kartonskim kutijama. Ma nije vazno pakovanje, zar ne? |
|
« Starije Teme | Novije Teme »
|