Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: VapoholicStigla nova vejp oprema

Wotofo & Suck My Mod
Serpent Elevate RTA

[Slika: fEbxYHO.jpg]
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, Draganchica, Dusan021, Oddy, Pukan, vukpavlovic74
Odgovori
Sa nagradne [Slika: c30ce002dafe45d28b642846d4d5e619.jpg]

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока
  • Bolle, Oddy, Vapoholic
Odgovori
@Draganchica, ti polako ali sigurno prelaziš na DL Big Grin
  • Draganchica
Odgovori
Za ovaj nemam ni mod ni bateriju, nazalost moraće u oglas

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока
Odgovori
Coppervape je ponovo uradio klon Ubertoot UTA 2 (moj omiljeni ati svih vremena), što je pravo čudo obzirom da je u pitanju pravi dinosaurus. Ali hvala ima na tome.
Ovaj novi klon ima 3 graničnika za vazduh (ukupno 4 opcije) ali moj primerak ima grešku u navojima na centralnoj rupi za vazduh. Iako ima grešku to ne umanjuje funkcionalnost.
Sve drugo je uradjeno perfektno. @kinkel hvala za info Ok

[Slika: utata.jpg]
  • Bolle, Draganchica, kinkel, nikola, Oddy, Vapoholic
Odgovori
[Slika: sFFN4n1.png]

I papirče od NS carine (7 dana čekanja), papirče na kojem se vidi da su, na žalost, počeli da obraćaju pažnju šta rade...

[Slika: FDfcjnX.jpg?1]
  • Bolle, Vapoholic
Odgovori
Eh, da, i u Beogradu su počeli da obraćaju pažnju...

Sent from my HUAWEI LYO-L01 using Tapatalk
  • Oddy
Odgovori
Na Aliexpresu je ludilo od popusta napr IJOY Captain X3 sa 3 IJOY 20700 baterije za 38 $ i tone opreme za dž, al šta će reći carinici?
Partibrejkeri...
  • Draganchica, Oddy
Odgovori
Stigle arome sa Šefsa. Probao Southern Smoke i svideo mi se, pa reko aj da probam i ostale duvanske koje hvale.

[Slika: HpFXn4B.jpg?1]

Upecao sam popust na crni petak i besplatno slanje bez trackinga. Stiglo za tačno 3 nedelje preko NS carine, koja je odradila rutinski sve takse

[Slika: R1P42t9.jpg?1]

plus zadržala račun od Šefsa, sa njihovim crtežima i ostalim stvarima gde se zezaju po samom računu. Oduševljavaju me, ovi sa NS carine, jer izgleda imaju rutinu da uskraćuju ljude sa određenim stvarima, pošto su mi recimo prošli put, kada mi je poslat Dicodes Dani Box Mini, totalno iscepali, zgužvali i ugurali u kutiju CremeDeVapeov fensi ljubičasti papir i maznuli bombonicu koju ovi šalju sa paketom. Sitne stvari, koje mi iskreno ne znače ništa, ali pošto znam šta treba da dobijem i kako, a onda vidim šta mi stigne, mogu samo da konstatujem da je snaga ciganisanja jaka u njih.
  • Bolle, Draganchica, pablo, Pukan, Vapoholic, vukpavlovic74
Odgovori
[Slika: 0961aac8eabe2b65a86149bf573d266d.jpg][Slika: 6ca29d1fc842ea2eb9dc565bcc0915ef.jpg]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
  • Bolle, Djiva, Draganchica, Milanez, ncholass, nikola, Oddy, pablo, Vapoholic, vukpavlovic74
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)