.. e sad komedija, odlucim ja da mi treba dl, ustvari rdl .. i tako bez ikakvog iskustva sa ovakvim tipom atija, odlucim se za gear-a. Dosao mi je za neverovatnih 7 dana (3fvape), i onako lep je, al sta da metnem u njega. Ima neke grejace, al rade na 40+w .. ej, 40w .. pa nisam presao 12-13w ..

.. i tako odlucim se za upletenu 0,35 kantal zicu na precniku 3mm 4 nav, oko 0,5oma .. radi do 25-28w .. setovanje atija - boza, kvalitet atija 5+, elem nadjoh neku vocku na 3mg .. al koliko da otvorim vazduh .. počnem od tek-tek otvoreno .. vruca para, na skroz otvorenom .. treba snage .. i tu negde na pola sa ovim grejacem .. sasvim lepo. Lepa kolicina pare i taman temperatura. Ono sto je veliki plus .. jeste svakako aroma, stvarno je izrazena, al ne ono prenaglasena, nego taman kako treba. Jedina mana .. 3ml = 30 pufova

... Ali generalno, nisam ovakav tip vajpera, ili ce u oglase, ili ce jednom nedeljno...
Tank za dvarwa je nesto najbolje sto je napravljeno za njega. Jedno, dva meseca ga nisam koristio, al kad sam stavio tank, ponovo se zaljubih u njega. Kvalitetan tank, komora je izmenjena u odnosu na original, drukciji je konus, a mislim da je za nijansu kvalitetnija para, gusca. Tank je za v2 koji sam posedovao i savrseno naleze. Nema curenja, lepo zatvara dotok tecnosti, lako se okrece dimnjak, al ipak dovoljno kruto da se sam od sebe ne pomeri.. jedino mi nisu isporucili dt koji je trebao biti transparentan, kinezi
.. eto onako iz prve ruke