Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: VapoholicZahvalnice i pohvale

Neizmerno poštovanje i zahvalnost kolegi @Oddy za sate i sate kodiranja, dekodiranja debugovanja, inovacija, vizuelnih i funkcionalnih poboljšanja platforme Vejper Foruma! Friends Good3 Umnik Drinks
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • alfini0507, badja007, Bolle, Oddy, pablo, Pukan, vladimirkrstic
Odgovori
[Slika: Ni5TP1h.png]

Big Grin Friends
  • Bolle, Jagodinac, pablo, Vapoholic, vladimirkrstic
Odgovori
Čoveče, mnogo volim ovaj forum jer nema napucavanja...grubosti, sarkazam, nipodaštavanje, nadmenost su svedeni na minimum minimuma...
Dok god bude tako, ovo je pravo mesto za bleju...samo nastavite!
  • badja007, mejden, Oddy, pablo, vladimirkrstic
Odgovori
Slažem se apsolutno! Party
  • Oddy, pablo, vladimirkrstic, vukpavlovic74
Odgovori
Svaka cast @Oddy i @Vapoholic napravili ste pravu stvar sa ovim forumom,ako neko drugacije misli od vas ili se ne slaze sa vasim misljenjem ne bude banovan i slicno.
Vejper forum je mesto gde svako moze da iznese svoje misljenje naravno bez uvreda a do sad nisam video da se neko vredjao i naravno ima dosta zanimljivih stvari kako za nas starije,tako i za one koji tek krecu u svet .. Svaka vam cast i samo napred,mi smo uz vas %..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
  • Oddy, Pukan, vladimirkrstic
Odgovori
Da i ja se slažem
  • Oddy, pablo, vladimirkrstic
Odgovori
I ja bih se slozio da je ovo najbolji forum za elektronsku cigaretu.

Nema uvreda i slicno,osecas se nekako prijatno i bez straha u iscekivanju da te neko ponizi,uvredi..

tako da ovo mesto uvek posetim..

I da razjasnimo nesto.Ovde diskutujemo kao najobicniji ljudi, useri i nema razloga za nekom grubom polemikom,. ili da uvredimo nekog.

Mnogo toga sam za ovo kratko vreme ovde naucio,.i jasno mi je zasto se nesto kupuje,nadogradi..

Ne kupujem e-cig,pa sa moje strane izostaju postovi..

Volim da citam tako da samo napred, i ne menjajte nista..
  • Bolle, Oddy, pablo, vladimirkrstic, vukpavlovic74
Odgovori
Nema potrebe za fobijama tipa "neko ce da me opljuje". Razmisli i zamisli tog dezurnog pluvaca kako je poceo da pari i sa kojim znanjem. Ono, Usud ume da podeli zlatnu i drvenu kasiku, ali vejp opremu i znanje sigurno ne. Svi su startovali od 0, ma ne 00...klonja. Ide ucenje, nadogradnja, razmena iskustva. Sta, mi kao malo upuceniji sa stazom sve znamo? Tesko!!! Licno mogu da nabrojim sve ono od cega okrecem glavu...kao, teorija je tu, ali kao praksa...ufff. Dugo sam u ovom svetu, pomagao sam i pomazem svakome ko pita i mislim da je to sasvim normalno. Dobro, u dugim poznanstvima svi znamo nase "stative" i tu je dozvoljen "nazlobni" komentar i sitni ugrizi pirane, ali nekog ismejati smatram nedostatkom domaceg vaspitanja i licnom nekulturom...beba je histerik, nije mentalno stasala...vozi tvrdo jastvo,a jos u pelenama. To je sramota.

U koliko vam se desavaju sikaniranja tog tipa po forumima, vratite istom merom i nemojte biti optereceni kaznama/banovima i sl. Ne dozvolite histericima, egzebicionistima...sitnim dusama da hrane svoju sujetu, svoju tamnu stranu, svoju bolestinu. Ukoliko i dodje do nekih pometnji, imate ovaj mirni kutak!

@badja007...kazes:
"Ne kupujem e-cig,pa sa moje strane izostaju postovi.."
Nije poenta foruma u kupovini pa "stiglo ovo, imam ono...", ma ne moras biti ni konzument. Svidja ti se tematika i to je to, ali iako si npr van svega toga, pa mozda imas neku idejicu oko nekog materijala koji bi nam nesto resio i ...raspisah se! Ma moze da komentarise svako!

P.S. nastavisu ja,ako ustreba...drugi, treci tom...[Slika: th_coffee.gif]
  • badja007, Bolle, Estariol, Oddy, vladimirkrstic
Odgovori
Nemam sta da dodam, ljudi pre mene su sve vec rekli. Svaka cast @Oddy i @Vapoholic, samo tako nastavite!

Kao neko ko je banovan posle tri posta sa eminentnog domaceg foruma znam o cemu pricate. Big Grin
  • badja007, Oddy, Samac, vukpavlovic74
Odgovori
Hvala svima, samo da napomenem da sam kao jedan od dva osnivaca zbog privatnih i poslovnih obaveza od oktobra prosle godine samo clan foruma i nemam veze vise sa administracijom i moderacijom te sve pohvale idu kolegi @Oddy.

Iz istih razloga sam i daleko manje aktivan nego pre ali pozdravljam vase ucesce i drago mi je da je svima lepo! Wink
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
  • Bolle, Estariol, Oddy, Samac
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)