05-04-2019, 15:17
Pozdrav svima,nov sam na forumu.Naime,kupio sam Unimax 25,sve distributere koje dam zvao niko nema grejace za ovaj model.Pomoc,ima li ko bf adapter za Unimax,da mogu koristiti cl grejace...Hvala unapred.
|
|
05-04-2019, 15:17
Pozdrav svima,nov sam na forumu.Naime,kupio sam Unimax 25,sve distributere koje dam zvao niko nema grejace za ovaj model.Pomoc,ima li ko bf adapter za Unimax,da mogu koristiti cl grejace...Hvala unapred.
05-04-2019, 15:36
(Poslednja izmena: 05-04-2019, 15:38 od vukpavlovic74.
Razlog editovanja: dodatak
)
Grejač ide u atomizer a atomizer na mod (u tvom slučaju Unimax 25)
Ako imaš atomizer u koji idu CL grejači, Unimax 25 sa 1 om grejačem daje snagu od 13-14 W a sa grejačem od 0,5 oma 27-28 W... Sve to možeš sam proveriti jer Unimax ima napon 3,7-3,8 V i onda odeš na Steam Engine i polako... https://www.steam-engine.org/ohm.html
@vukpavlovic74 sa Unimax 25 baterijom, u kompletu, ide i atomizer koji se zove isto UNIMAX 25, atomizer koji koristi fabričke BF glave. Pošto takve glave ne može da nađe kod nas u domaćim prodavnicama, a može da nađe CL grejače, potreban mu je BF/CL Adapter.
Sad, znam da ima adapter za Cubis Tank grejače, ali ne znam da ima za CL grejače. Nisu isti grejači u pitanju. Ovo su BF grejači za Joyetech Unimax tank ![]() Ovo su BF grejači za Joyetech Cubis Tank ![]() Ovo je Adapter koji znam da ima za Unimax da mogu da se stave Cubis BF grejači ![]() A ovo su CL grejači, za koje mislim da nema adapter (možda grešim)
05-04-2019, 17:48
Pogodio sam...kao Zlatko Vujović protiv Engleske '86. na Vembliju
05-04-2019, 17:54
Pazi, nije isključeno da ima Unimax 25 bateriju i neki drugi atomizer na njega. Da na atomizeru ne piše koji je, pa da misli da se atomizer zove isto Unimax jer tako piše na bateriji.
A možda ima Unimax 25 atomizer koji pogoni na nekoj drugoj bateriji ili modu... Sve u svemu, ako se već kupuju atomizeri sa fabričkim glavama, mislim da je najbolje prvo proveriti kakva je situacija u domaćim prodavnicama sa rezervnim glavama grejača i da li ih ima, ako se nema vrema ni volje da se traži i naručuje iz inostranstva. (05-04-2019, 15:17)Simastrahota Piše: Pozdrav svima,nov sam na forumu.Naime,kupio sam Unimax 25,sve distributere koje dam zvao niko nema grejace za ovaj model.Pomoc,ima li ko bf adapter za Unimax,da mogu koristiti cl grejace...Hvala unapred. Prijatelju, @Simastrahota , a da ti to slikaš, pa da mi ne nagađamo o čemu se tačno radi?
Joyetech Unimax 22/25 atomizer koristi svoje BFL i BFXL grejače.
[BFL 1 - 0.25, BFL Kth - 0.5, BFXL 0.5 Ohm ] Postoji adapter za BF glave(sve Cubis, samo rba ne!), ali je teško nabaviti; u Srbiji nikad ga nije bilo. Zove se: Unimax BF adapter :o ![]() ![]() ![]() ![]() Ps: ne postoji Unimax adapter za CL grejače Sony Xperia ZR
08-04-2019, 10:38
Da,ide bf adapter,i idu cubis grejaci.Pa ima li neko taj adapter a da mu ne treba.Atomizer je Unimax 25 od 5 ml.
|
|
« Starije Teme | Novije Teme »
|