05-04-2019, 15:17
Pozdrav svima,nov sam na forumu.Naime,kupio sam Unimax 25,sve distributere koje dam zvao niko nema grejace za ovaj model.Pomoc,ima li ko bf adapter za Unimax,da mogu koristiti cl grejace...Hvala unapred.
Unimax 25 adapter |
05-04-2019, 15:17
Pozdrav svima,nov sam na forumu.Naime,kupio sam Unimax 25,sve distributere koje dam zvao niko nema grejace za ovaj model.Pomoc,ima li ko bf adapter za Unimax,da mogu koristiti cl grejace...Hvala unapred.
05-04-2019, 15:36
(Poslednja izmena: 05-04-2019, 15:38 od vukpavlovic74.
Razlog editovanja: dodatak
)
Grejač ide u atomizer a atomizer na mod (u tvom slučaju Unimax 25)
Ako imaš atomizer u koji idu CL grejači, Unimax 25 sa 1 om grejačem daje snagu od 13-14 W a sa grejačem od 0,5 oma 27-28 W... Sve to možeš sam proveriti jer Unimax ima napon 3,7-3,8 V i onda odeš na Steam Engine i polako... https://www.steam-engine.org/ohm.html
@vukpavlovic74 sa Unimax 25 baterijom, u kompletu, ide i atomizer koji se zove isto UNIMAX 25, atomizer koji koristi fabričke BF glave. Pošto takve glave ne može da nađe kod nas u domaćim prodavnicama, a može da nađe CL grejače, potreban mu je BF/CL Adapter.
Sad, znam da ima adapter za Cubis Tank grejače, ali ne znam da ima za CL grejače. Nisu isti grejači u pitanju. Ovo su BF grejači za Joyetech Unimax tank Ovo su BF grejači za Joyetech Cubis Tank Ovo je Adapter koji znam da ima za Unimax da mogu da se stave Cubis BF grejači A ovo su CL grejači, za koje mislim da nema adapter (možda grešim)
05-04-2019, 17:48
Pogodio sam...kao Zlatko Vujović protiv Engleske '86. na Vembliju
05-04-2019, 17:54
Pazi, nije isključeno da ima Unimax 25 bateriju i neki drugi atomizer na njega. Da na atomizeru ne piše koji je, pa da misli da se atomizer zove isto Unimax jer tako piše na bateriji.
A možda ima Unimax 25 atomizer koji pogoni na nekoj drugoj bateriji ili modu... Sve u svemu, ako se već kupuju atomizeri sa fabričkim glavama, mislim da je najbolje prvo proveriti kakva je situacija u domaćim prodavnicama sa rezervnim glavama grejača i da li ih ima, ako se nema vrema ni volje da se traži i naručuje iz inostranstva. (05-04-2019, 15:17)Simastrahota Piše: Pozdrav svima,nov sam na forumu.Naime,kupio sam Unimax 25,sve distributere koje dam zvao niko nema grejace za ovaj model.Pomoc,ima li ko bf adapter za Unimax,da mogu koristiti cl grejace...Hvala unapred. Prijatelju, @Simastrahota , a da ti to slikaš, pa da mi ne nagađamo o čemu se tačno radi?
Joyetech Unimax 22/25 atomizer koristi svoje BFL i BFXL grejače.
[BFL 1 - 0.25, BFL Kth - 0.5, BFXL 0.5 Ohm ] Postoji adapter za BF glave(sve Cubis, samo rba ne!), ali je teško nabaviti; u Srbiji nikad ga nije bilo. Zove se: Unimax BF adapter :o Ps: ne postoji Unimax adapter za CL grejače Sony Xperia ZR
08-04-2019, 10:38
Da,ide bf adapter,i idu cubis grejaci.Pa ima li neko taj adapter a da mu ne treba.Atomizer je Unimax 25 od 5 ml.
|
« Starije Teme | Novije Teme »
|