Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: vukpavlovic74Trampa opreme?

Pretpostavljam koji je razlog zašto na forumu ne postoji berza opreme al možda ne bi bilo loše da postoji deo gde može da se vrši menjaža bez ikakve finansijske komponente...ako to nije u skladu sa politikom foruma, razumem u potpunosti
Odgovori
Kad smo razmatrali koncepciju foruma prilikom otvaranja, vođeni iskustvom, odlučili smo da ipak ne otvorimo deo za prodaju, razmenu i slično, baš da bi smo izbegli probleme kao što su rasprave članova ko se kome prvi javio, da li je javno ili privatnom porukom. Problem da li će neko ispoštovati dogovor ili ne. Problem opisa proizvoda. I tako dalje.
Smatram da bi prilikom razmene moglo doći do još većih problema u smislu usklađivanja vrednosti predmeta, ne samo finansijski nego i očuvanosti.
Forum i administracija ne mogu nikako sprečiti zloupotrebu ukoliko bi do nje došlo, kao i probleme koji bi se mogli javiti kao posledica.
[Slika: sig.php?start=2016-05-01&rate=30]
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • BobanNB, Marekg, Samac, vladimirkrstic, vukpavlovic74
Odgovori
Ko hoce da trguje, menja, ima PP.

Apsolutno nepotrebna sekcija, samo haos donosi Smile
Trying to stay sane is a life time hobby Good
Odgovori
i ja se slazem za otvaranje posebne kategorije u delu foruma koja bi se bavila zamenom/prodajom/poklanjanjem vape opreme, sto se tice PP kako znati ko sta bi dao na zamenu? Big Grin
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. Sometimes there is a moment as you are awakening, when you become aware of the real world around you, but you are still dreaming.
Odgovori
Postoji vec neko objasnjenje.
Licno, nisam pobornik "djubrenja rad' uvecanja prinosa".
Uostalom, tih "agrarnih povrsina" ima na inim forumima, cije clanstvo poseduju mnogi i sa ovog.
Postoji PU££.
Da li je iko razmisljao o njemu i na temu "pojacavanja" istog nekom blagom donacijom?
Svi posedujemo po izvetan komad opreme koji nam cuci kojekude, a full function je.
Sitni su to novci, a ja sam sitno nazloban pa dajem predlog:
-fotka se komad koga se teska srca odricemo (a stojao u budzaku)
-posaljemo fotku administraciji...sa blagim opisom
-odredi se broj PU££-ova...da isbegnem rec cena
-ko ostvari PU££ kvotu ima neoborivo pravo na dobit
-inace, komad opreme stoji kod vlasnika i onda on posalje, da se administracija ne zatrpava i postanskim zonglerajom
Postanski troskovi su stvar obraza.
  • Marekg
Odgovori
Nije losa ideja, samo je to veliki posao da se napravi da funkcionise kako treba. Tako da mislim da nema nista od toga Smile
Odgovori
Nije ništa problematično niti teško, samo zrnce u moru održavanja foruma.
- fotka/fotke i par opisnih stavki stižu (mogu i meni) na pp
- postavi se i naznači vrednost, PU££
- svi imaju uvid, pa ako se nekome dojmi neki komad, neka zagrize i napiše koje slovo o n-tom proizvodu sa tržišta
Po uputstvu NBS (sponzora) sprečavamo sive tokove novca Big Grin
Odgovori
Po meni je trampa o.k ali za oglase tipa prodaja itd bas i ne znam..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
  • Samac
Odgovori
OK pablo
...ali akcenat je trenutno nabačen na sitne donacije u okviru PU££-a, odnosno pisanja na forumu.
Budimo realni, možda neko nema dovoljnu količinu $, a nešto mu se svidi.
I da, bilo bi stupidno da mi sad neko okači žvaku da forum nije socijalna ustsnova.
Tu smo da se ispomažemo čak i na ovaj način.
  • Estariol, pablo
Odgovori
Trampa ok, prodaja ne.
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)