@pablo Moze tamo kroz nekih mesec dana ako ponuda bude i dalje vazila. Za sad se fokurisam na Prime, i pravim paralelu sa Siren. Volim da primenjujem linearanu putanju, od tacke A do tacke B bez skretanja i zastajkivanja po sporednim stajalistima. Sporiji razvoj, ali peace of mind.
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @vladimirkrstic • pablo
Ponuda je otvorena i vazi a to ti je odlicna stvar samo prati znakove pored puta i nemoj kao ja da ih ignorises i sve ce biti super.. Ne znam koji si dicodes porucio ali i na v3 extreme i dany box a verujem i ostalima ces videti kako prime radi..
Sta znam ja sam imao i po 15 modova i atija i onda sam video sta mi odgovara i uzeo dobre modove i atomizere(originale) i po meni ako si u mogucnosti bolje da imas dva dobra moda i atija nego 10 ali nismo svi u mogucnosti ali ko jeste to je moj savet...
Kao sto Oddy kaze bolje prvo probaj klon pa ako ti se svidi kupi original a ne da se zaleces npr meni je doggy sxk mnogo bolji od originala.. Pozdrav i sve najbolje..
Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @pablo • vladimirkrstic
Tema: 1
Registrovan: May 2018
Pol: Žensko
Primljenih Pohvala: 207 u 77 poruke
Datih Pohvala: 412
Ugled:
3 Forum Valuta: 113.13 Pu?? (View All Achievements)
Ugled:
Mali kompaktan, odlično leži u ruci. Veliki i pregledan ekran, fire dugme ima odličan odziv. Baterija od 1600 mAh drži kayfun ipo (oko 5 ml) na 11w a napuni se za od prilike malo jače od sat vremena, zaboravila sam da ispratim...Mane: U stealt modu na prvi fire ekran bljesne na kratko. Kao da zaboravi da je stealt pa hoće da se uključi. Druga je plitak pin i doggy koji mu najlepše leži od atija kojih imam ima gap od 1mm i ne navrćem ga... Ati koji dolazi uz njega... hm samo za slikanje
Meni modić jako dopada, trebao mi je jedan malecki za kraće izlaske (kad izvedem Mini u šetnju) a ispostavilo se da može i skoro ceo dan da izdrzi
Eto, ispade ovo kratka recenzija
Da ne zaboravim, porucila sam ga sa Aliexpres-a iz Eleaf prodavnice gde je kit jeftiniji od moda i košta 30.5$ uz kupon od 5$ nisam mogla da propustim
@Draganchica
Koji Kayfun i po?
I, što se tiče gap-a i ja ga imam sa nekim atijima na Battlestar miniju, ali nije ceo 1 mm, nešto manje je. Rešio sam tako što uzmem list toalet papira, savijem ga nekoliko puta, isečem manju rupu za konektor, nabacim kroz njega na ati, i onda krivim makazicama za nokte polako isečem krug oko atija držeči makazice tako da prečnik ispadne malo manji. Kad navrnem na mod, ne vidi se jako, gap-a nema, a dobro dođe ako krene kondenz u airflow, pa čak i tečnost (Berserker ).
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @Estariol • Draganchica
Ugled: