Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: VapoholicStigla nova vejp oprema

@pablo Moze tamo kroz nekih mesec dana ako ponuda bude i dalje vazila. Smile Za sad se fokurisam na Prime, i pravim paralelu sa Siren. Volim da primenjujem linearanu putanju, od tacke A do tacke B bez skretanja i zastajkivanja po sporednim stajalistima. Sporiji razvoj, ali peace of mind.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • pablo
Odgovori
Ponuda je otvorena i vazi a to ti je odlicna stvar samo prati znakove pored puta i nemoj kao ja da ih ignorises i sve ce biti super.. Ne znam koji si dicodes porucio ali i na v3 extreme i dany box a verujem i ostalima ces videti kako prime radi..
Sta znam ja sam imao i po 15 modova i atija i onda sam video sta mi odgovara i uzeo dobre modove i atomizere(originale) i po meni ako si u mogucnosti bolje da imas dva dobra moda i atija nego 10 ali nismo svi u mogucnosti ali ko jeste to je moj savet...
Kao sto Oddy kaze bolje prvo probaj klon pa ako ti se svidi kupi original a ne da se zaleces npr meni je doggy sxk mnogo bolji od originala.. Pozdrav i sve najbolje..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
  • vladimirkrstic
Odgovori
Kiya[Slika: 4c314f0e702504eb0b2d9503473ff8f3.jpg]

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока
  • Bolle, Oddy, pablo, Pukan
Odgovori
Mali bucko Smile Kakvi su prvi utisci?
Upravo videh da su se na nekim stranim sajtovima mogli naći na solidnom popustu.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Odgovori
Mali kompaktan, odlično leži u ruci. Veliki i pregledan ekran, fire dugme ima odličan odziv. Baterija od 1600 mAh drži kayfun ipo (oko 5 ml) na 11w a napuni se za od prilike malo jače od sat vremena, zaboravila sam da ispratim...Mane: U stealt modu na prvi fire ekran bljesne na kratko. Kao da zaboravi da je stealt pa hoće da se uključi. Druga je plitak pin i doggy koji mu najlepše leži od atija kojih imam ima gap od 1mm i ne navrćem ga... Ati koji dolazi uz njega... hm samo za slikanje
Meni modić jako dopada, trebao mi je jedan malecki za kraće izlaske (kad izvedem Mini u šetnju) a ispostavilo se da može i skoro ceo dan da izdrzi
Eto, ispade ovo kratka recenzija
Da ne zaboravim, porucila sam ga sa Aliexpres-a iz Eleaf prodavnice gde je kit jeftiniji od moda i košta 30.5$ uz kupon od 5$ nisam mogla da propustim

• Bolle, Oddy, pablo, Pukan
Odgovori
@Draganchica
Koji Kayfun i po?
I, što se tiče gap-a i ja ga imam sa nekim atijima na Battlestar miniju, ali nije ceo 1 mm, nešto manje je. Rešio sam tako što uzmem list toalet papira, savijem ga nekoliko puta, isečem manju rupu za konektor, nabacim kroz njega na ati, i onda krivim makazicama za nokte polako isečem krug oko atija držeči makazice tako da prečnik ispadne malo manji. Kad navrnem na mod, ne vidi se jako, gap-a nema, a dobro dođe ako krene kondenz u airflow, pa čak i tečnost (Berserker Undecided ).
  • Draganchica
Odgovori
Rešenja za prazninu između moda i atomizera:

[Slika: 9bGGJfW.jpg]

Fasttech Imam ih, malo su deblji ~1mm. Morao sam da ih stanjujem, tj šmirglam.

Aliexpress Ima za 22mm i za 24mm. Kažu da su ok.

Na Aliju ima raznih varijanti, vredi pogledati.
  • Bolle, Draganchica
Odgovori
Te na FT-u sam i ja našla. @Estariol kayfun lite V2 je u pitanju:
[Slika: dee87c8c85351c4e54069c6fcc13f051.jpg]

Doggy i gap:
[Slika: 45b124d16e07fa8d7875f493a5d3d435.jpg]

• Bolle, mejden, Oddy
Odgovori
Stigao malo pre, [Slika: KteAwhm.jpg]ko zna koji po redu veliki brat!
  • Bolle, Draganchica, Oddy, Samac
Odgovori
Stiglo za suprugu.
Sad jos samo zica, pa da stimujem Smile

[Slika: 8f62dbd5ec15.jpg]
  • Bolle, Draganchica, kinkel, mejden, ncholass, Oddy
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)