14-05-2019, 22:42
.. jos je rano za takve epitete
.. ali, evo prvog edita.
ovaj ati traži savršeno postavljanje grejača i vate. Moj prvi setap je bio mtl klepton 1,2oma (zica koju uvek koristim) na 2,3mm prečnika. Jako tesno provučena vata (snaga 9,2w). Gore sam napisao zapažanja, ali je vazduh bio nesto uži nego sto navikoh ovih dana sa kfl19. Dakle nesto nije bilo kako treba.
Nisam bio lenj te namotah kantal 0,3mm na 2,5, 5 nav. 1,2oma (snaga 8,8). Visina ista ko u prvom setapu, ali ovog puta, vata tesno, ali ne toliko koliko u prvom setapu. Isečena pod uglom, pruža se pravo od otvora do otvora.
Sada je druga priča .. nigde nemam otpor pri povlačenju, tj mogu od laganog povlačenja do umereno jakog (ne rdl) bez problema.
.. stvarno nisam siguran zašto su dodali 4 veći otvor. To je onda baš otvoreni mtl.
Mislim da njemu paše žica manjih prečnika, 0,25 možda!?
.. ali, evo prvog edita.ovaj ati traži savršeno postavljanje grejača i vate. Moj prvi setap je bio mtl klepton 1,2oma (zica koju uvek koristim) na 2,3mm prečnika. Jako tesno provučena vata (snaga 9,2w). Gore sam napisao zapažanja, ali je vazduh bio nesto uži nego sto navikoh ovih dana sa kfl19. Dakle nesto nije bilo kako treba.
Nisam bio lenj te namotah kantal 0,3mm na 2,5, 5 nav. 1,2oma (snaga 8,8). Visina ista ko u prvom setapu, ali ovog puta, vata tesno, ali ne toliko koliko u prvom setapu. Isečena pod uglom, pruža se pravo od otvora do otvora.
Sada je druga priča .. nigde nemam otpor pri povlačenju, tj mogu od laganog povlačenja do umereno jakog (ne rdl) bez problema.
.. stvarno nisam siguran zašto su dodali 4 veći otvor. To je onda baš otvoreni mtl.
Mislim da njemu paše žica manjih prečnika, 0,25 možda!?

Kapacitet: 250 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)