Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: kinkelReview PIPELINE Mesmerize 2 MTL RTA 22mm

Razočaran brzinom Kineske isporuke (5 paketa čekam vise od 2 meseca, aliexpres i 3fvape), potražio sam alternativne puteve "svile" za moj vejp. Mesmerize v2 ili Messi kako mu tepaju po forumima mi se učinio veoma zanimljiv, a i hvale ga poprilično. Rekoh, ok uzimam, al gde!? Tu je situacija raznolika po pitanju cena i isporuke za Srbiju. Elem, izbor je pao na Portugalsku radnju sa kojom je komunikacija prijatna, a isporuka (za Kineze) skoro trenutna (za 6 dana u Srbiji, 8 kid mene .. eh ta naša posta - bez carine), sve sa šipingom 39€.

Sam atomizer je kvalitetne izrade, nije wow wowowa, ali je u klasi sa najboljim Kinezima. Veoma malih dimenzija, sa mnoštvom rezervnih gumica, šrafova, dva pina za vazduh 2mm i 1,5mm (ovaj koristim) .. jedini minus nema rezervno staklo.

Preskačemo utiske sa fabričkim grejačem (nisam probao, niti me vuče), dakle sama baza klasika .. centralni pin se jednostavno menja, lako postavljanje grejača i vate, komora ima mali konus, navoji su odlični, dobre gumice, bez zamerki. Ono sto me je nerviralo kod svih Kineza na ovu foru je neka "monotonost", bezlični u radu, nisam pronašao ni jednog da mogu da kažem, neka ga nek stoji. Zato sam se malo plašio da ni sa "Messijem" ne doživim isto razočarenje. Grejač moj klasik mtl clepton 0,25 - 0,1 kantalA1, 2,3mm prečnik, 4nav. 1,2-1,3oma, 9-10w.

Već u prvom "cugu" vidim da neće biti monotono Smile .. ako mogu da ga uporedim sa prajmom (sa istim grejačem i tecnošču), rekao bih prajm plus. Plus za više (izraženije) arome i plus za vazduh. Mislim da protok vazduha njegovo najjače oružje, tj meni se jako dopada. Konstantan je, ne zapinje, klizač za vazduh podseća malo na goblin v1. Sa pinom 1,5mm, u krajnjem otvorenom položaju ja mogu restriktivno dl, al koristim ga u položaju tu negde na prvoj trećini, i rekao bih da je to treća roša na prajmu (ja teram na drugoj rupi prajm, retko treću).

Punjenje atija je egzotika .. zarotira se gornji poklopac, podigne se, u rupu obloženom gumom se sipa tečnost .. koraci unazad, gotovo. Meni nije cureo, ali koristim način koji je preporučen, a to je da se puni vodoravno. Oni koji pune pod uglom, možda imaju mali grgoljitis.

Da zaključim, ovaj utisak je na prvu loptu i malac je za sada sasvim OK .. znači, neće u oglase Smile
[Slika: c19802364ea649812d89453a4cdbe524.jpg]
[Slika: 0e086bd490b691517e4d845faa06f705.jpg]
[Slika: 7495c7afa40aac5a4e6840ec2f9166fe.jpg]
[Slika: e017cff8581b257a7db034c56b6904fb.jpg]
[Slika: 1ec7aca075f7a2943ab4578c071aaafd.jpg]
[Slika: 72d54d315e54ee2baf250a35093d143c.jpg]
[Slika: 464a3302a5a7a48275dc2e6ebcf4e07a.jpg]
[Slika: 684a65f4e132ce35d849f8fe120cabc4.jpg]
[Slika: 380a584b3a7486599ef6f25586798938.jpg]
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, ncholass, nikola, Oddy, pablo, Vapoholic
Odgovori
Hvala na detaljnom pregledu ovog neobičnog atija!
Gledam ovu tvoju recenziju i neke stvari su mi apsolutno nejasne...
Prvo - zbog čega je baza nesimetrična/ekscentrična?
Drugo - da li mi se čini ili je dimnjak od RBA-a preširok? I nesrazmeran u odnosu na DT? Tako da je situacija sledeća - mali centralni pin baca vazduh u dimnjak koji bi po širini mogao da bude deo DL atija a dimnjak baca vazduh na drip tip koji je opet značajno uži...
Nadam se da je ova guma kroz koju se puni tečnost jako kvalitetna, inače...
I na kraju, teorija je jedno a rezultati su drugo...ako Kinkel kaže da dobro radi, sigurno dobro radi Smile

Posle sam sam sebi probao da dam odgovor na sopstvena pitanja... Smile
Gledao sam recenziju g-dje Vaping Chrisch i čini mi se da sam skontao zašto je baza takva kakva jeste
Možda je dimnjak širok i kratak da bi se pojačao TH
Gumu danas nije teško napraviti da bude kvalitetna
itd...odoh spiti...
Odgovori
@kinkel koji je taj sajt gde tako brzo stize roba Smile
Odgovori
e4cigar .. cene su EU, al nama odbiju porez pa bude ok, siping je 7€
  • ezgeta
Odgovori
cene su im sasvim ok.nije lupanje po ušima.jedio taj šiping.e sad kad bi se organizovali pa grupno porucivali bilo bi strava.ja uvek po nesto narucim svakog meseca,neku sitnicu,bilo to aroma,driptip neki ati..
Odgovori
pa cena ti je - eu porez, pa recimo nije 35€, nego 28€, dodas 7€ siping .. i dobijes isto. imas tamo recimo kfl 2019 24 za 70 i neki € vric .. sto je bas ok. Ja sam pikirao littlefoot-a i vapedo mtl Smile ..
  • ezgeta
Odgovori
Grupna porudžbina bi bila ok, ja sam za, ali postoji mogućnost da bi pao masakr na carini tj skuplja dara nego mera...ili grešim?
Inače MTL ponuda im je stvarno vrh...mislio si na Do Vape Do (Vapedo mtl) ? Smile
Odgovori
grupno bi nas zalklali ko zecove, a ja sam vise za samostalnu kupovinu. naglasis im da kazu "free sample" i to je to .. da bas taj Wink kazu meka para, al na stetu arome, ako mu skines taj disk (opciono) .. onda je odlican mtl.
Odgovori
Meni se ovaj Little Foot nevidjeno dopao. Odmah ga poručujem ako ne mora preko Pay Pall-a. Može li obična kartica?
Cena bi bila 24,31 E (bez poreza) + 7 E shipping?
I tražim da bude free sample...
Da nije zlatan bio bi mnogo kulji al hbg...nešto gledam i on ima preširok i kratak dimnjak (kao i Mesmerize)...možda je to neka nova fora da nagruvaju TH..?
Odgovori
da tako ispada .. oko 30€, ja jos nisam porucio jer je ovo 24mm verzija, cekam da mu dodje 22mm, a to sa dimnjacima .. pojma nemam.

edit:
Mesmerize
postoji opcija za uze cp. 0,8 i 1mm, kao i dodatak za tank koj mu poveca kapacitet na 4ml.
dan2.
Messi odradio uspesno prvi trening, prilicno sam zadovoljan vajpom.
  • Vapoholic, vukpavlovic74
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)