Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: BurdjanReview Lost Vape Epetite DNA60

Morao sam da ga predstavim iako ga na zalost vise nema u prodaji, verujem da sam ja medju poslednjima ako ne i posledniji koji je uspeo da dodje do ovog primerka sa drvenim vratima. Kao sto kazu lepota je u oku posmatraca ali verujem da se vecini svidja.
Mod koji koristi jednu bateriju 18650, cip dna 60 svima poznat i o kome ne moram da pisem.
Ja bi vise pokusao nesto da kazem o izgledu i dimenzijama.
Dimenzije 75x44x26 tezina 100g bez baterije. Iako je malo siri i prvougaonog oblika i dalje lepo lezi u ruci i lako se pronalazi fire dugme.Mod poseduje izmenjive panele pa sem drveta ima jos materijala kao sto su karbon ruzino drvo srebrni karbon....
Fire dugme je u ravni sa kucistem i veoma plitkog hoda, dok su dva dugmeta za regulaciju malo izdignuta. Konektor je za oko pola milimetra izdignut i samim tim se izbegava grebanje moda prilikom zavrtanja i odvrtanja atomizera. Lepse mu stoje kraci atomizeri.
Ono sto mi se ne svidja je to sto je sklon grebanju odnosno ram koliko vidim je od aluminijuma i vrlo lako se izgrebe a da se i ne primeti.
[Slika: FOT_1449.jpg]
[Slika: FOT_1459.jpg]
[Slika: FOT_1465.jpg]
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Draganchica, MiniM, Oddy, Pukan, Vapoholic
Odgovori
Video ovaj primerak, probao, prelep mod i lepo radi. 

Šteta što ga nesta iz prodavnica, kao i još mnogo drugih dobrih modova. :-(
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)