Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: vukpavlovic74Review By-ka V6

Posle dugo godina parenja danas sam, od kolege vejpera, nabavio prvi originalan atomizer koji nije iz Kine. Ne znam da li By-ka spada u high end opremu ali tvrdim da je aroma koju daje i vise od toga Smile
Iako je atomizer star podosta godina, izgleda odlicno.
Ovaj (sada moj Smile) primerak dolazi u nano verziji, sa dva tanka - jedan totalno plasticni i drugi metal plastika. Ima i set rezervnih gumica, nema pakovanje pa ga nisam slikao ali mi je to potpuno nebitno jer mislim da ce ostati kod mene.

[Slika: IMG-20190509-225435.jpg]

[Slika: byka3.jpg]

[Slika: byka4.jpg]

Ovaj model dolazi sa gomilom razlicitih delova, tako da svako moze da napravi konfiguraciju koja mu odgovara. Postoje tri baze - prva sa centralnim otvorom za vazduh od 1,7mm, druga 2,3 mm i treca sa dva otvora za vazduh tj 2 x 2,2 mm. Postoje siri i uzi dimnjaci, regularne i nano visine. Ima gomila raznih tankova i drip tipova. Dimezije raznih konfiguracija, najbolje se vide na sledecim slikama kao i svi delovi koje je moguce birati, da sami napravite konfiguraciju koja vam je zanimljiva.

[Slika: byka1.jpg]

Prsten za vazduh ima 5 rupa za vazduh koje su precnika 2mm. Punjenje je odozgo, tako sto se skine gornji prsten (sto ja nisam uspeo da provalim dok mi kolega nije objasnio, blam-bam xaxa). Ima kontrolu dotoka tecnosti i heat sink ispod drip tipa. Nema serijski broj na bazi. Zapremina mu je 5,6 ml sa uzim dimnjakom u regularnom modu, 4,4 ml sa sirim/cloud dimnjakom u regularnom modu i 3,3 ml u nano modu sa uzim dimnjakom.
Sto bi Corax u svojoj recenziji rekao Pros - everything, Cons - none. Slazem se! Kinkel je izneo zanimljivu manu i jos zanimljiviju teoriju o konusu i ravnom vrhu komore pa ako bude imao vremena/volje...
Meni se cini da ima bolju aromu od starog KFL-a, al ajd videcemo tek je stigao kod mene

[-] Ovaj post su pohvalili:
  • badja007, Bolle, Draganchica, kinkel, mejden, Milanez, Oddy, Samac
Odgovori
Koristio sam ga neko vreme kao zanimaciju i hobi,. i mogu da kazem da je jedan od boljih velikih tankova..
Uzeo sam ga zajedno sa Rose V3 zbog metalnog tanka..
Njega sam koristio,a na Rose V3 radio i cekic tada..
  • Oddy, vukpavlovic74
Odgovori
Bravo!
Prava stvar,
Yes3
...stara skola.
-cevasti postovi
-visoka cevka za vazduh ispod grejaca
....ih, gomila stvari.
Izuzetno kvalitetan komad bilo koja verzija da je u pitanju.
Veoma popularan...
  • badja007, kinkel, Oddy, vukpavlovic74
Odgovori
Čini mi se da je za dobru MTL aromu ključno da je tunel kroz koji dolazi vazduh što duži da bi vazduh bio "precizan" tj da se snop vazduha što manje osipa...primer je stari KFL...ovde se to postiže što kaže Samac visokom cevkom za vazduh ispod deka
Čini mi se da su se tom logikom vodili i kod KFL 19...
Mali off
@badja007
Bilo bi lepo da nam napraviš recenziju Magma RDA...ako imaš volje naravno...
  • badja007
Odgovori
Bayka je dobar atomizer, imao sa V6 klon I V7 nano original.

Nije bolja para od KFL-a u smislu da je suplja I nekako suva.
Ima oštrinu kao KFL ali fali ta punoća kao i vlažnost pare.
Bar je moj utisak takav.

Inače, originali su jako dobro odrađeni i mehanizam zamene reducira je super odrađen.

Neka te lepo služi
Trying to stay sane is a life time hobby Good
  • vukpavlovic74
Odgovori
Nisam probao, al mi je čudno što su se recimo neki žalili na preveliku vlažnost sa 0.32 kantalom preko 2.5mm...
  • vukpavlovic74
Odgovori
Na ovom mom para zaista nije ni šuplja ni prazna...e sad ima li to veze s tim što je original ili što je nano verzija, pojma nemam...postavio bih video kakvu paru baca al ne znam da postavim video koji nije na youtube-u
Istini za volju original KFL nisam ni video a kamoli probao, tako da sam se malo zaleteo sa izjavom ( ponelo me oduševljenje Smile)
Sećam se da sam svojevremno pitao kolegu sa foruma koje atomizere koristi obzirom da je imao zamerku na većinu MTL atija koje sam u to vreme koristio i reče čovek KFL i Byka Nano V6. Bilo je to pre podosta godina, sad se sigurno promenila sitacija al eto, zapamtio sam tu prepisku...nešto se razmišljam možda je ovo primarno bio njegov ati
Kinkel ima original 7 i stvarno je vrhunski ati ali ima malo veću komoru i mora malo da se pojača snaga npr 11 W
Što se vlažnosti/prenatapanja tiče odmah mi se učinilo da to može biti problem pa sam ostavio malo duže brkove na grejaču od 2,5 mm, lepo napunio komoru i sad natapa baš kako treba
  • badja007, Bolle, Oddy
Odgovori
[Slika: 8ccfaf192379.png]

Bas, bas lepe stvari!
...razne opcije, kapaciteti...visina.

Cena, recimo da je jaka.
6400 ₽
87 €

Ovo mi se svidja.
Воздуховоды для атомайзеров

[Slika: vozdukhovod_obduv_1_2mm_dlya_atomayzera_by_ka_v_8.jpg]
  • badja007, Bolle, Milanez, Oddy, vukpavlovic74
Odgovori
Imam klon nepoznatog klonera i, maaaalo, ali samo malo je šupalj za mene, u smislu da zahteva navikavanje posle velikokog Berserkera ili Dwarwa, ali lepo radi, AFC na jednoj rupi.
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)