Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: mejdenPunjači

Da, samo što je više "power bank" nego klasičan punjač, i što je predviđen isključivo za 18650 Li-Ion baterije, tj dužine 58mm do 69mm.
Input je 1.2A, što kada se podeli na 2 baterije daje ~0.6A po jednoj ili ~0.3A za 4.
Odgovori
Nisam se mnogo bavio punjacima, a i slab sam sa strujom.
Verovali, ili ne...ja jos uvek rabim Nitecore i4 od pre Hrista i jedan koji se vodi kao new i4. Nemam primedbi, sem sto kada nocu stavljam, ili vadim baterije ukucani poispadaju iz kreveta. Kao da repetiram tetejku, tako se cuju opruge. E da, jedno leziste je prvo lagalo da puni, a potom preminulo. Ostalo sve OK.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Oddy
Odgovori
Nitecore su odlični punjači, i relativno dobru cenu imaju, mada do mene su dolazile informacije da su kinezi počeli da proizvode fake varijante. Tako da kod Nitecore treba da se obrati pažnja gde se pazare, da ne dodjemo u situaciju da kupimo lažnjaka.
Odgovori
Imam nitecore i4 stari i d2 i zadovoljan sam.. Mada i4 kad napuni batku ja prebacim u d2 i pogledam na ekranu 4,15 ili 4,18 mi pokaze a na d2 uvek 4,20..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Odgovori
Kad napuni bateriju, mislim kad ono na displeju pokaže da je puna, ja obično ostavim još jedno pola sata da stoji u punjaču onako kao kad se puni, što mislim da je bespotrebno zbog toga što bi punjač čim napuni bateriju, on se auromatski isključi sam, mada ovo bi više važilo za baterije koje se pune direktno u modu, ali to bi trebalo da se izbegava.
Odgovori
Nitecore odlicni
Odgovori

Nova verzija, kažu da je vrlo precizan i da odlično završava posao. Predstavljen je u UK na Vaper expo UK 2019, u Birminghamu sad pre neki dan od 03-05.maja.
Odgovori
imam punjac xtar ,veoma je prost ,puni na 0,5A i jedan 1A. pise da mu je ulazna struja 1A.smem li da ga prikljucujem na adapter sa izlaznom strujom od 2A . ubs kabl od punjaca mislim da je od 1A tako nesto pise na kablu
Хлебождер
Rock on neo rockers, rock on
Odgovori
Možeš.
Ako potrošač traži manje od izvora, sve ok. Problem je ako je suprotno.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
  • Milanez, Pukan
Odgovori
Moja preporuka uvek ide za Opus.

Vraća baterije iz mrtvih bukvalno.

Ovaj mkdel6je pristupacan I vredi svaki dolar.

US $31.69 23%OFF | Opus BT C3100 Smart Digital Intelligent 4 Slots LCD Battery Charger Compatible Li-ion NiCd NiMh AA AAA 10440 18650 Batteries EU
https://s.click.aliexpress.com/e/bYuHurGc

Računajte na PDV od strane carine, uvek rebnu na punjačima.
Trying to stay sane is a life time hobby Good
  • Estariol
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)