Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: MiniMVaporever Arome

Slažem se s tobom, međutim, za tečnosti sa velikim procentom VG treba veći % arome, jer je VG "guši", ali daje gustu paru za jurenje oblaka, dok je PG primarno nosilac arome a para mu je prilično retka i bledunjava.

P.S. Admini, odosmo u off, izvinjavam se.
Odgovori
A kako onda objašnjavaš aromu Vaporever french pipe, cigar,.... gde je doziranje 1.5-2%,ja pravim 60/40vgp.Dali su one koncentrovanije i jače, u odnosu na ove druge koje se doziraju u većim procentima. Meni na 60/40vgp super para i mislim da bi bila neznatna razlika na 70/30 vgp, u količini pare. E sad vezivanje arome za bazu, neznam, slažem se da sa većim procentom vg treba i više arome, ali razlika je drastična od 2% do nekih 8-10%,jel je tu u pitanju kvalitet arome ili možda nešto drugo.
Odgovori
Ponoviću, merilo mi je Frenč aroma sa VZ. Ja ti navodim svoje iskustvo, sa tom aromom, i kažem da sample sa JF koji sam dobio NIJE kao ona sa VZ, i da sam onu sa JF morao da doziram na veći procenat da bih dobio ukus kao sa onom sa VZ koju sam dozirao na 2% Vaporever Frenč više podseća na taj sample sa JF nego na VZ.
Tvoje iskustvo je subjektivno, kao i moje. Po tome što si napisao, postoji mogućnost da bi ti, kad bi bio u prilici da mixaš Frenč sa VZ, morao da ga doziraš na 1%. VZ Cigar mi je jak i na 1%, recimo. Tako da iz toga izvedeno, postoji mogućnost da bih ja, kad bih bio u prilici da ga mixam, Vaporever-ov Cigar trebao da doziram na više od 2%.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • mejden, Oddy
Odgovori
Izvinjavam se što se ponavljam al niko da prokomentariše Vaporever Heisenberg a sigurno je neko probao Blush
Odgovori
Ja sam se rešio na sledeću nabavku Vaporever aroma, baš da probam njihov Heinsenberg, taman ću da potrošim uskoro Vampire vape Heinsenberg i javljam, ako se do tada neko ne uključi.
  • Estariol
Odgovori
izvinte za off, al gde si nabavio Heisenberg? Ajd otvoriću temu, pa ako te ne mrzi...
Odgovori
Дал је и јака као Вампирова......три дана је осећам у соби кад је замућкам.

Послато са IQ1019N уз помоћ палца
Odgovori
Fortune strike odlična aroma, osvežavajuća, ima utisak da je prisutna suva šljiva, meni je u stalnoj postavci, kad stignem do nje, svaka preporuka za ovu aromu, možda malo podseća na First od Arom team, malo, ali, ostavlja neki čudan miris u prostoriji. Inače sve preporuke za aromu, na 1.5% steping više od mesec dana.
  • Oddy
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)