Ево како је то код мене својевремено било.....сетап радио, па да не слажем једно 3 месеца.....без мењања или паљења, само сипање и парење....променуо га зато што ми досадило да не дирам ништа.
Vrlo zanimljiva upotreba mesh-a, doduše nije povezano sa genesis atomizerima. Ko ne zna nemački nek pogleda od otprilike drugog minuta. Planiram da probam ovo sa Avocado RDTA-om, biće zanimljivo...
Hoće li morati da se razbušuje rupa za grejač na G-Bell-u? (Grejač nikako nije hteo da se natapa osim ako se ceo ati nagne)...ovom prilikom bih hteo da se i javno zahvalim kolegi Odiju na pomoći
Trenutno je otvor za meš toliki da grejač može da bude maksimalnog prečnika od 2mm (možda nešto širi, 2,1-2,2mm). Možeš probati da izbiješ plastičnu izolaciju koja je stavljena, ili da je razbušiš ako želiš veći prečnik.
Probao sam nekoliko različitih meševa, nekoliko različitih načina rolovanja, ali svaki put sam morao bar malo da ga nagnem da bi natapao. Ne znam da li je zbog nepostojećeg potpritiska (3mm otvor za dosipanje tečnosti u deku), ili ja ne umem Ostalo mi je da probam sa nečim da zatvorim taj otvor za dosipanje tečnosti pa da vidim da li će imati uticaja.
Pokušavam da namestim da radi tako da se ne naginje a da natapa... Ne uspeva mi nikako. Širina mesha 20mm, 30mm, 40mm, mesh #400, mesh #200sf...
Tvrđe rolan, mekše rolan... Iz nekog razloga jako loše natapa, a ne mogu da provalim šta je u pitanju. Što je najgore, ne znam da li uopšte može lepo da radi bez da se ne naginje tj da prirodno natapa solidnom brzinom preko 35mm dužine tako da radi bar na 1.4ohma i 10W....
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @Oddy • kinkel
Da, motao sam preko igle, koja bi trebalo da je 0.8mm. Takođe sam motao i preko 1mm. Motao sam i bez rupe, sa 3-4 početna "preklopa" (ne znam kako drugačije da objasnim metod, kada se pogleda odozgo, izgledaju kao trouglovi unutar rupe, zvezda) i onda oko toga rol, sve jedna mrežica. Isto se pokazalo.
Poslednji setap koji mi je unutra je sa #200sf mrežicom. Bolje od ovog mislim da ne mogu da namestim. Na oko i dodir mi deluje savršeno. Proteraću 1-2 tanka da vidim da li će se razraditi i u kojoj meri.
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @Oddy • nikola