Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: VapoholicŠta radim trenutno

Прочитао неки чланак у новинама и размишљам се да ли да кренем да газим људе по пешачком са аутом.....шта да ме боле ђока кад ћу добити годину кућног притвора

Послато са IQ1019N уз помоћ палца
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • badja007, Draganchica, vladimirkrstic, vukpavlovic74
Odgovori
Polako kolega, tek je 31, a ide do 38 po baronima...ladno pivce i bice sve kako treba.
Pusti "elitu" koja pazari ovozemaljski sud...ima onaj drugi, stize sve na svoje mesto.

Big Grin

[Slika: large.png]
  • pablo
Odgovori
Da bi u Srbiji bio "calm" ne pomaže dž...
"Calm" je jedino ekipa koja se drži one stare mudrosti - prvo se pukni pa reci dop Smile Smile Smile
Mada danas za mene to ne važi...Profile Unity me razveselio, totalni sam Hepiša

[Slika: IMG-20190702-020527.jpg]
  • ezgeta, Marekg
Odgovori
@BobanNB i jos mu se tata smorio,razocarao se u pravosudje a sin dobio godinicu plus pritvor se uracuna 3,4 meseca,znaci ostaje mu 8 meseci plus skracenje 2/3 kazne znaci bice plafon 5,6 meseci u kucnom pritvoru..Strasno!!
Auu mogu i u sudije ladno,za advokata mogu odavno(kad napisem zalbu nema sanse da je ne usvoje).

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

@Samac cekam da malo zaladi pa onda roling stouns i sve ce biti super..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
  • vukpavlovic74
Odgovori
Какав онај суд.....ја бих волео одма сад и овоземаљски......под сатататару.....

Послато са IQ1019N уз помоћ палца
  • vukpavlovic74
Odgovori
E zato ja ne čitam novine! I nemam pojma šta se dešava....
Ako izbije rat nekako ću saznati

Послато са SM-J320FN помоћу Тапатока
  • ncholass, Oddy
Odgovori
Znam ljude koji su zbog dzointa lezali 3 godine, nemoj pusite to, bolje gazi! Sad se bas razmisljam, cekam na semaforu kad ono Dj Zex prelazi ulicu, 99% sam siguran da bih ga robijao.
  • badja007, Draganchica, vukpavlovic74
Odgovori
Ono kad se nadigneš vikendom u pola 5, iz nevezanog, skuvaš kafu i blejiš na terasi...
[Slika: 117d5c24ff9817ed2d0ec4e2f8aa49a9.jpg]

Sent from my MI 8 using Tapatalk
  • badja007, Bolle, Draganchica, kinkel, Marekg, Pukan, Samac, Vapoholic
Odgovori
Na poslu iz snova [Slika: 45a5d0c727b0c933448605cb0eaf0b2b.jpg]
  • Draganchica, Oddy, pablo, Pukan, vukpavlovic74
Odgovori
Jutros napravili pauzu u Trebinju. Kad se nisam šlogirala [Slika: 0b9b673b4c282b611050d1a78a9b3061.jpg]

Послато са SM-J320FN помоћу Тапатока
  • Bolle, mejden, Milanez, Oddy, Pukan, Samac, Vapoholic
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)