Mislim da nema ovakve teme na forumu, a lepo bi bilo da kažemo šta nas trenutno od tečnosti čini srećnima.
Trenutno parim Tobacco absolute JF, izuzetna, ide uz sve!
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @mejden • vukpavlovic74
Tribeca od Vaporever kao "čista" duvanska, a u poslednje vreme sam više na asortimanu Chefsa poput Southern Smoke, Tobacco Crunch, Vapefella, Legend, Kreed's Baccy...
Stvarno ne znam koji je u pitanju, samo znam da je aroma dobijena ekstrakcijom duvana i da je bomba
U svom parilackom stazu do sad nisam sreo nijedenu NET aromu da mi se nije svidela
Tribeca je ok...u rangu sa svim drugim dobrim JF/Vaporever aromama...kod mene se cesto nadje u rotaciji
07-06-2019, 10:06 (Poslednja izmena: 07-06-2019, 10:08 od ncholass.)
Svaki dan skoro ceo dan FA Desert Ship. Vockice na squonkeru posle podne za promenu.
@Oddy sta ima od duvana na chiefsu sto je ok? Pretpostavljam da su duvani sa nekim dodatcima.
da sam probao sve pa da znam da kazem to i to i ponosan zbog toga
ovako ... nemam bog zna sta pametno da kazem , u jednom tanku iw tobacco syphony u drugom ecighelas - cherry .trenutno je tako
(pico 25 + hastur mini) x2
ni mod nemam za ponos , vise je bilo zbrda sdola ,... odelo ne cini coveka al ....govori o njemu . treba iskustva i isplivati i onda se bira po ukusu i stilu ...