19-06-2018, 15:50
Kad reče premlaka para, moram da primetim da sam se pored nikotina navukao i na temperaturu tj na taj udar temperature u pluća. Btw taj fenomen (tj. udar vreline u pluća) ni nema ime a trebao bi. Zbog toga mi je jako teško da se skroz prebacim na TC. Kad na TC podesim 220 C jedva izdržim da tako parim dok sam na poslu i onda jedva čekam da dodjem kući da ogrejem alveole. Taj udar toplote na pluća je vrlo sličan TH-u samo je negde u dubini i meni je neophodan - bez njega mi džaba i nikotin i sve ostalo.
Još jedan problem koji mi se javlja kad sam na TC je da posle 5-10-15 min parenja atomizer počinje da baca sve manje pare jer je konstanstno u Temperature Protection-u. Isto sam primetio još kod par kolega. Inače to mi se dešava samo kad koristim DNA (u mom slučaju 60) a kad koristim ove manje precizne modove ovaj fenomen se nije javljao. Ima li još neko ko koristi DNA da mu se ovo dešava i kako se to može rešiti - ako je uopšte moguće?
Još jedan problem koji mi se javlja kad sam na TC je da posle 5-10-15 min parenja atomizer počinje da baca sve manje pare jer je konstanstno u Temperature Protection-u. Isto sam primetio još kod par kolega. Inače to mi se dešava samo kad koristim DNA (u mom slučaju 60) a kad koristim ove manje precizne modove ovaj fenomen se nije javljao. Ima li još neko ko koristi DNA da mu se ovo dešava i kako se to može rešiti - ako je uopšte moguće?

Kapacitet: 432 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)