Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: vukpavlovic74Najbolja kartica za E kupovinu?

@vukpavlovic74
Nije mi to bila namera, nego samo da iznesem svoje iskustvo! Victory
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • vukpavlovic74
Odgovori
@mejden svaka ti je na mestu,evo ja imam token mada mi je vezan na firmu i ne pamtim kad smo isli u banku,sem kad treba da se dignu pare a na racunu ima uvek dosta para pa sam odlucio da odradim kao sto je @Oddy napisao u Intezi i otvorim 2 racuna dinarski i devizni..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
  • mejden
Odgovori
@pablo
Apsolutno se slažem, i ja bi isto uradio, znači ko ima više para na računu, uzmeš drugu karticu za online plaćanje i nema da razmišljaš. Cool
  • pablo
Odgovori
ja u intesi
platis oko 500 din za otvaranje racuna i internet karticu i posle nista ne placas u smislu mesecno
funkcionise sve sjajno
tako ja to
Хлебождер
Rock on neo rockers, rock on
  • Oddy, vukpavlovic74
Odgovori
Probao sam danas da naručim neku sitnicu (kotur žice) sa Alija da vidim da li može mojom karticom da se plati I oduvaše me...kad ukucam broj kartice, kažu da je pogrešan...u pitanju je Visa electron karta Vojvođanske banke...videću sutra da probam da uzmem ženinu karticu
Odgovori
Ako nemaš iza kartice ona tri broja, onda ništa, nemože
  • vukpavlovic74
Odgovori
e pa nemam...znao sam da neću moći da budem lenj Big Grin
Odgovori
Виза електрон неможе да се користи за електронска плаћања на интернету.

Послато са Леново К6-Ноте уз помоћ ножног палца!
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: