Puff muji kupio pre godinu i po zadovoljan delio kolegama i nikako da ga potrošim.
Pertla totalno nepotrebna.
Sent from my mind using Tapatalk
Pertla totalno nepotrebna.
Sent from my mind using Tapatalk
|
|
Puff muji kupio pre godinu i po zadovoljan delio kolegama i nikako da ga potrošim.
Pertla totalno nepotrebna. Sent from my mind using Tapatalk
04-12-2018, 11:01
Obratiti pažnju na ovu kinesku online prodavnicu pošto se izgleda pojavljuje sve više proizvoda koji su klonovi klonova.
Poslednji u nizu na koji sam naišao je Coppervape Hussar Styled RTA, Crni. Sivi je danas na popustu, i dok sam čitao šta ljudi pišu, naišao sam na zanimljive komentare.
04-12-2018, 14:00
Malo im pobegla glodalica
![]() Sent from my HUAWEI LYO-L01 using Tapatalk
16-04-2019, 12:12
Što se Fast Teče tiče s njima sam završio i to definitivno. Godinama mi je funkcionisao njihov free shipping a onda odjednom od pet poručenih paketa četiri se nikad nisu pojavili. Prva dva su refundirali, posle toga jok...
Što se mene tiče, možda ponekad poručim neku sitnicu, samo u slučaju da nema nigde drugo i to nikad više free shipping
16-04-2019, 15:38
Pod free misliš bez tracking broja?
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
16-04-2019, 15:50
ti si Vuče, hrabar čovek.. po meni bez broja za praćenje, to ti je ko na ruletu da metnes na crveno, ako bude bude.
16-04-2019, 15:52
Ili malu seriju a dodje velika..
Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
16-04-2019, 16:09
Oko 250RSD je BG-ZR ako ima otkupnina, tako da nije puno dolar, dva za PRC-RS ako nisi premasio $20 kad svakako imas placen free tracking.
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
16-04-2019, 23:15
(Poslednja izmena: 16-04-2019, 23:17 od vukpavlovic74.
Razlog editovanja: dodatak
)
@kinkel
Nikad, ali bukvalno nikad mi se nije desilo da su me zeznuli, sa free shipping-om, u proteklih nekoliko godina... A onda su ušli u seriju (4 ISPALE OD 5 NARUDŽBINA)...napraviću još dve porudžbine sa doplaćenom poštarinom i adio Kinezi...ja sam završio s njima I ne znam dal je samo kod mene tako al nemam više free registred shipping kad prebacim 20 $...manje više me baš briga jer smo finitto al čisto da napomenem
17-04-2019, 14:59
Досад са брзог тече све што сам поручио а није стигло сам добио паре натраг....а после тог је и роба стизала. Уопште нисам сентименталан са њима, ако није стигло у року враћај паре.
Послато са IQ1019N уз помоћ палца |
|
« Starije Teme | Novije Teme »
|