Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: Iggy Popmtl definitivno ali sta kako i sa cim ?!

Big Grin 
Kao sto sam u predstavljanju rekao prestao sam da pusim cigarete i shvatam da mi odgovara mtl stil . e sad ne znam ni odakle da pocnem sa pitanjima .... aj da probam ovako
Kako sam shvatio vecina ili sva roba koja se kod nas moze naci je iz kine ? I sad ako sam voljan da cekam tu istu robu bih mogao manje da platim nego kod nas . Prvo pitanje da li mi je neophodan mod ?
Zanima me recimo Joyetech Exceed NC baterija i neki jeftiniji atomizer . Vidim da se dosta pise o kajfun atomizeru ili berserker i o klonovima Ako sam shvatio vapesson je klon a vandy vape je original ali i to sto je original ne znaci nista jer lako moze da ima fals vazduh ?
Ili neki driper dobar u kombinaciji sa mehanickim modom koji ima onu bocicu dole . Cena je naravno presudna zasto sam gledao te varijante . Sad meni je po nesto jasno vezano za fiziku .Ti grejaci rade na principu otpora i samoindukcije . Vidim da imaju i neki kalkulatori ali u meni cudnim merama Big Grin . Ono sto me zanima je to da li bi neko mogao da mi kaze i koja zica mi treba i koliko namotaja u ovim varijantama koje sam naveo i da li bi to radilo tj pravilo paru Smile hvala unapred .
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
mtl definitivno ali sta kako i sa cim ?! - od Iggy Pop - 17-01-2020, 00:19

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)