Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: MiniMVaporever Arome

Uzeo sam pre neki dan Vaporever Bisquit Almond Cake i Lucky Bastard.
Subjektivno, arome su duplo razblažene, tj potrebna je dupla koncentracija arome u tečnosti da bih dobio ono što sam imao ranije.
Da bih dobio ono što sam imao kada sam stavljao 3% Buisquit Almond Cake-a u isti odnos nikotina/PG/Vg-a, sada mi treba 6%.
Ne znam ko, niti zašto je petljao, ali moja čula kažu da ovo više nije ista koncentracija kao što je bila do pre par meseci.

Razočaran...
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, Milanez, Pukan, vukpavlovic74
Odgovori
Jel neko skoro uzimao nešto iz Vaporever asortimana aroma? Ako jeste, kakva je situacija, kakva su iskustva?
Odgovori
Treba da preuzmem Dunhill, French pipe i Mild Seven, pa kad sazru javim...
  • Oddy
Odgovori
Ja skoro zamixao french pipe na 2%,meni odlična aroma ima tako neku punoću, neznam dal je do atomizera ili je takva aroma al je extra,. Umixao sam i cigar, isto dobra, ima sličnosti sa french pipe, mada meni french pipe bolja, umixsao o soho na 3%, dobra aroma al nije za moj ukus ima neku notu koja me odbija, mogu da je parim ali neznam, možda je kasnije i zavolim, mada..., tribeca standardno dobra na 2%,the virus na 2.5% može da prodje, lepa tečnost, nju parim na bskr mini i ok mi je, onda šta još, da, legendarni parliament imam i sa starom etiketom koga sam danas zamixao a stoji mi već mesec dana i tek danas reših da ga otvorim, pa će mo da vidimo kasnije, a nova etiketa je zamiksana pre petnaest dana i to nema veze sa jf parliamentom, koji je bio isti ili eventualno sličan sa sta rom etiketom vaporever, blago, nema nigde onog kikirikija, neznam, nije to to, možda će sleddeće tura da bude ispravljena. Tolko za sada, neznam il nemogu da se setim dal sam još šta zamixao od vaporever aroma, ali imam želju da probam oreo biscuit, heisenberg,.. I još što šta al biće u nekom postu kasnije kad budem pazario arome.
  • Bolle, Oddy
Odgovori
Ipak povlačim mišljenje za Vaporever Soho aromu, evo od jutros je trošim i sad mi extra, možda ima malo uticaja i atomizer u kojoj mi je Soho, a to je veliki bers klon, možda mi on malo mutirao aromu, mada još uvek mi je u tom klonu, i aroma je onako suva, kao neki orašasti plodovi, možda malo podseća na 555,neznam malo vuče i na real cigar od jf, generalno kad su arome u pitanju, nemože da se sudi odmah na prvu, sve je to subjektivno, zavisi od osobe do osobe,šta je jeo, pta je pio, juče danas, sve to ima uticaja na ocenu arome. Uglavnom sam se najmanje razočaravao sa Vaporever aromama, kažem zato što imam trenutno kamaru drugih tečnosti od različitih proizvodjača. Nekako Vaporever, JF, VZ to mi uvek namanji promašaj.
  • Oddy
Odgovori
@mejden
Jesi pario French Pipe naručen sa Vaping Zone?
Meni je glavno merilo upravo to. Pre nekog vremena sam dobio uzorak Frenča sa Juice Factory (australijski distributer Vaping Zone aroma) i to nije bilo isto, VZ Frenč je bio odličan na 2%, dok je JF uzorak na istom procentu samo iz daleka posđdsećao na VZ aromu. Sad kad sam preuzeo arome, mogu reći da je po boji sličniji uzorku sa JF, koji sam morao da mešam na 5% da bih dobio ukus kao sa VZ aromom... Za Dunhill i Mild Seven još uvek ne mogu ništa da kažem dok ne sazru.
Odgovori
@Estariol nisam ali za nekih dva meseca mi stiže gomila aroma sa JF, e sad ti kažeš 5%,wau, pa to je onda vodica. U poredjenju sa Vaporever 5% kad bi stavio, nebi moglo da se pari, ja sam se zeznuo, napravio sam na 2% french pipe i koristo sam ga par dana, uglavnom samo njega, možda sam i cigar koristio al manje, doduše slične su mi, nisu iste, i posle par dana pošto nisam presekao french ni sa čim sem sa cigar, došao sam u situaciju da mi je aroma ušla u sve pore i da je slabo osećam, i zeznem se reko aj da doda još 0.5%arome, i dodam, i probam juče, brate mnogo se oseća aroma, i morao sam da razblažujem. Neznam, što se tiče tih alkoholnih aroma meni se svidjaju, e jedino što su zeznuli sada to je parlament, vodica, u odnosu na JF nebo i zemlja, ali zamixao sam sa starom etiketom juče Vaporever parliament i na pogled, razluka drastična i u mirisu i u boji. Sad čekam pa ćemo da vidimo. A bašbsam razmišljao ovih dana da dok mi nestignu arome, pošto treba da mi ih donesu direktno, rešavao sam se ovih dana da naručim par komada sa JF, i dobro je što mi ovo reče za french, a i on mi bio u planu. Nije tema al black fire sa JF, extra aroma, untenzivna puter, keks i svašta nešto.
Odgovori
Prime 15 - preporuka za sve duvandžije, oduševljen sam (kupio sam ga nedavno al je bila siva etiketa, tako da ne znam za ubuduće)
Virus - bljutava vodica, ni za MTL ni za DL (na 5%)
Dal je neko probao njihov Heisenberg? Žuta boja me odbija al oridj Heis mi jedna od omiljenih a teško mi je da je nadjem
  • Oddy
Odgovori
@mejden
JF i VZ fabrički preporučuju na 2.5%, meni i to bilo prejako, pravio sam ih na max 2%, neke i manje. S druge strane, neke KTS Nostalgy DIY arome su takođe prepakovane VZ/JF, i razblažene su, preporuka je 3-10% (veći procenti verovatno za većinske VG mixeve), npr. 555 im je prepakovani VZ 555 ali je tih 3% taman koliko treba za 60/40 PG/VG mikseve.
Odgovori
@Estariol
Pa da ja sam u staru french pravio na 1.5%,do 2% je dovoljno, e sad kod KTS mi se jedino dopao Soul, ostalo ništa specijalno, al bre da mu krknem 10%arome,mnogo,odmah mi podsvest radi kako sam počeo da parim aromu, i onda me to odbija, neznam ja sam za koncentrisanije arome sa malim procentom doziranja.
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: