Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: SamacVape

Razumem da je čovek imao tešku porodičnu tragediju i da je popustio sa živcima, ali ne razumem čemu ovakvi videi? Zašto ih radi ako nije sposoban da to odradi ljudski? Da li je stvarno toliki egoista i egocentrik da po svaku cenu, pa i zdravlja, želi da zadrži i poveća gledanost, prikazujući ono najgore iz sebe kroz histeričnu teatralnost?

Uzeo je mod o kojem ništa prethodno nije pročitao. Iako postoji uputsvo, nije ga otvorio i samo na osnovu nekog predznanja je, već od samog početka videa, krenuo neurotično da klikće.
Od samog početka videa deluje kao da je sa određenom dozom predrasude ušao u celu priču, i na prvu situaciju kada nešto nije pošlo onako kako je zamislio, kola su krenula nizbrdo.

Lupao je modove i pre ovog, ceo kanal mu je baziran na "ljutim recenzijama", ali u ovom videu, bar ja, jasno vidim da je Jai Haze čovek koji je bolestan i kojem stvarno treba pomoć. Amplituda promene raspoloženja je drastiča, zakucava se i bes samo kulja iz njega. Opasan je po okolinu. Žalosno je što kanal ima 166 hiljada pratilaca i što većina nalazi veoma zanimljivim za gledanje ovako labilno stanje jednog duševno bolesnog čoveka i što se traži karta više...

Ne razumem, jel samo ja vidim da je sve ovo pogrešno? Jel možda ja grešim negde i pogrešno percipiram stvari?
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Cvele
Odgovori
F60.3 /po DSM

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Trying to stay sane is a life time hobby Good
  • Oddy
Odgovori
@Oddy ја кад сам од тог лика прегледао пар видеа пре пар година, тад и никад више, још онда сам рекао себи да је поремећен и дркнут у главу. Незнам какве несреће је имао али могуће да су и од његове блесавости.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
  • Oddy
Odgovori
Ma da, bolestan tip bio i pre nesrece sa cerkom. Ako ne pise Made in Germany on ispljuje najgore bez i da otpakuje kutiju.
  • Oddy
Odgovori
Malo li je oštećenih u okolini, pa sad moram i njega da trpim.
Poslednje što sam pogledao je pre, valjda, godinu dana.

...a ovi što ga prate, pa verovatno čekaju trenutak kada će da se online polije benzinom, il' nešto slično.
  • Oddy
Odgovori
Malo priče o NET tečnostima

• Marekg, mejden
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)