Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyStrangers Mods

Svaka roba ima svog kupca, jer svako ima svoje mišljenje, svoj neki ukus, svoj sistem vrednosti kao i životni pravac.
Ako mene pitaš, većina "high-end" modova su šišanje ovaca, ali zar nije to i većina stvari koje, skoro pa svakodnevno, plaćamo redovno kroz život, jer želimo sebi da priuštimo malo luksuza ne bi li se osetili živim. Opet, sa druge strane, previše sebično trošimo na život, jer mnogi nemaju ni za osnovno i to ne svojom greškom, nego jednostavno jer su se rodili na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.
Tako da, pitam se koliko je uopšte pametno i bilo otvaranje podforuma "High End", ali eto, ako ništa drugo, hteo sam bar da prikažem šta sve postoji, iako znam da živimo na takvom mestu i vremenu gde većina ovakav luksuz može samo gleda Sad
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • badja007, kinkel, Marekg, mejden, Samac
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
Strangers Mods - od Oddy - 03-08-2019, 10:06
RE: Strangers Mods - od Oddy - 03-08-2019, 10:10
RE: Strangers Mods - od Oddy - 03-08-2019, 10:11
RE: Strangers Mods - od Oddy - 03-08-2019, 10:13
Strangers Mods - od pablo - 03-08-2019, 15:02
RE: Strangers Mods - od Oddy - 03-08-2019, 17:43
Strangers Mods - od pablo - 07-08-2019, 15:18