Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: VapoholicStigla nova vejp oprema

Stiglo za nagrade Big Grin (5 komada - 1 koji sam uzeo sebi da testiram Blush )
2 paketa, u jedan 3, u drugi 2. Carina je bila korektna Cool
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • vukpavlovic74
Odgovori
Ахаааааа, значи за пола Србије
И они донекле да буду коректни.

Послато са IQ1019N уз помоћ палца
Odgovori
Daj jedan @Oddy!

• Oddy
Odgovori
[Slika: sezngyE.jpg]
  • Oddy, vukpavlovic74
Odgovori
Oriđiđi KF Prime?
Odgovori
..[Slika: fa4dfdf596422ffb41b8c7ee76d3a03b.jpg]
  • Bolle, Oddy, vladimirkrstic, vukpavlovic74
Odgovori
Dap. Big Grin Carevi iz Cremedevejpa mi spakovali i bombonu. LOL Izrada i izgled vrhunski, al mi mnogo susti ovo cudo i ukus mi nije ni blizu ko na Siren 2. Jedino sto mi pada na pamet da sam prenisko stavio coil. Ima neko iskustva, savet?

@kinkel Juce bas video to cudo dok sam trazio dicodes na pajplajnu. Prelepo mi izgleda tank. Ovo ima rebuildable grejace? Javljaj kakav je.
  • vukpavlovic74
Odgovori
Za KF Prime, probaj sa pitanjem ovde Big Grin
  • vladimirkrstic
Odgovori
+1 za recenziju Mesmerize 2 ( i kako poručiti isl )
@vladimirkrstic znam da ima i RBA bazu i mogućnost za korišćenje fabričkih filtera
Jedino me malo buni što je mali konus na RBA bazi (ili to samo meni tako izgleda?)
Odgovori
@vladimirkrstic grejac blize stavi i ja malo vate stavim da lako prodje kroz grejac i krajeve stanjim a koristim ni80,kantal,ili ove na slici koristim.. Reci mi sta si dobio jos u kutiji,dal imas i ovo za veci tank od 4ml ili si samo dobio od 2ml...Znaci veruj mi meni je prime odlican aty i cim sam ga probao,odmah sam kupio original i nisam pogresio i jos kako lezi na dicodesu..
Da ga koristis dugo i da te dobro posluzi a znam da hoce.. Pozdrav [Slika: b75983c2e7fd9092e9bef3379c59fe7d.jpg][Slika: fbef30724eba21206a7a0c17202e9d09.jpg][Slika: 7afdc7a3e5084d8e0350debdbafe667b.jpg][Slika: fb577748f2e338d5b06a16fddefaedea.jpg][Slika: 36531d2ebdeb1b634c4f82104f0c413a.jpg]

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
  • Bolle, vladimirkrstic
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 5 Gost(a)