Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: vladimirkrsticSS316L skakanje otpora

U power modu SS316L zica, 28ga hladna prikazuje 1.07ohm-a. Cim opalim skace na 1.20-1.30+ ohm. Je l' to normalno za power mode?(kolko sam citao nije) Nije pin, nije tank. Sa Kenthalom zicom otpor ne varira.
Odgovori
Normalno je, jer je u pitanju SS316L žica. Svaka TC žica primetno menja otpor. Na taj način i radi TC Big Grin
Sa 1.07 na 1.20 i nešto i jeste promena kod SS316L prilikom grejanja.

Ono što mi nije jasno, kako si uspeo da dobiješ tako visok otpor sa SS316L? Koja je žica u pitanju, koji prečnik i koliko namotaja?
Odgovori
Geekvape, 28ga, 2.5mm ID. Pa 8/9 mislim da je, uvek se zabrojim. Big Grin

Znao da na tom principu i rade, al sam procitao negde da power modu ne bi trebale(sto i nema smisla, zica se greje pa se greje).
Odgovori
Nešto nije dobro, jer sa tim setapom bi trebao da dobiješ 0.7-08ohma max. Verovatno nisi dobro zategao nogice grejača. Koji je atomizer?
Odgovori
Siren 2. Mislis zicu ili srafove?
Odgovori
Šrafiće koji drže nogice grejača treba verovatno pritegnuti.
Odgovori
Stego kolko moze - "maximum effort" Angry 1.06, dovoljno dobro? /s Namotacu novu da vidim sta ce da kaze.
Odgovori
Jedino što mi još pada na pamet je da probaš malo, ali vrlo malo, da pritegneš 510 pin.
Odgovori
9 namotaja, 2.5mm, 0.97ohm. Rasrafio pin, zasrafio opet lepo. I dalje mnogo?

Poredjenja radi smotao kantal 26ga, 2.5mm, 6 namotaja, 0.88ohm. Po steam engineu to je tu - 7 namotaja. Mozda zato sto je tanka 28ga pa je nehvata lepo sraf?
Odgovori
http://www.steam-engine.org/wirewiz.html

Sa 9.5 namotaja preko 2.5mm, 0.32mm SS316L žica kaže da je 0.9ohma. Recimo da je to to.
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)