Ma kakav crni tata @pablo
Ima ljudi mnoooooogo iskusnijih koji su probali daleko više atomizera.
A i u pitanju su nijanse i subjektivni osećaj, tako da je veoma diskutabilna tema. Ja u poslednje vreme najviše koristim pouzdane atomizere, sa većim kapacitetom, lakim održavanjem i premotavanjem, lakom dopunom, generalno, postaje mi bitnije da imam što manje smaranja sa njima nego kakvu paru i ukus dobijam. Tako recimo već duže vreme nosim Dvarwa kao prvi izbor jer mi je skoro savršen atomizer. E sad to što me kvalitet pare, vazduh i aroma nerviraju...ne mislim o tome. Radi ono što treba, a to je da me drži dalje od cigareta bez previše da mislim o njemu.
Sa druge strane, određeni genesis mesh atomizeri, bar po meni, se ne mogu porediti ni sa jednim redovnim na pamuk koji sam probao. Ali zato održavanje i vreme koje traže da im se posveti... jednostavno mi je nekad previše.
Ako bih trebao da dam neko mišljenje za redovne atomizere i duvanske tečnosti... svakako bi to bio Bersa Mini na prvom mestu, ali mi je opet, ta njegova gorčina i ubijanje ostalih nota previše. Za drugo mesto...ne znam da li bih mogao da ga stavim na drugo mesto, tako da će ipak deliti prvo sa Bersom, a to je KFL+. Treće mesto, hm, aj recimo neki od GUS Phenomenona. Oni su ubice sa svim aromamama, pa tako i duvanskim. Jedni od retkih koji dominiraju u svim segmetnima što se tog tiče. Na stranu što imaju neke druge mane. Ako je u pitanju samo aroma, onda, po meni, moraju da budu na prva tri mesta definitivno.
I tako se ja raspisao na temi o Berserkeru V1.5, a ni reč o njemu. Šta da radim kad ga nisam probao
Ima ljudi mnoooooogo iskusnijih koji su probali daleko više atomizera.A i u pitanju su nijanse i subjektivni osećaj, tako da je veoma diskutabilna tema. Ja u poslednje vreme najviše koristim pouzdane atomizere, sa većim kapacitetom, lakim održavanjem i premotavanjem, lakom dopunom, generalno, postaje mi bitnije da imam što manje smaranja sa njima nego kakvu paru i ukus dobijam. Tako recimo već duže vreme nosim Dvarwa kao prvi izbor jer mi je skoro savršen atomizer. E sad to što me kvalitet pare, vazduh i aroma nerviraju...ne mislim o tome. Radi ono što treba, a to je da me drži dalje od cigareta bez previše da mislim o njemu.
Sa druge strane, određeni genesis mesh atomizeri, bar po meni, se ne mogu porediti ni sa jednim redovnim na pamuk koji sam probao. Ali zato održavanje i vreme koje traže da im se posveti... jednostavno mi je nekad previše.
Ako bih trebao da dam neko mišljenje za redovne atomizere i duvanske tečnosti... svakako bi to bio Bersa Mini na prvom mestu, ali mi je opet, ta njegova gorčina i ubijanje ostalih nota previše. Za drugo mesto...ne znam da li bih mogao da ga stavim na drugo mesto, tako da će ipak deliti prvo sa Bersom, a to je KFL+. Treće mesto, hm, aj recimo neki od GUS Phenomenona. Oni su ubice sa svim aromamama, pa tako i duvanskim. Jedni od retkih koji dominiraju u svim segmetnima što se tog tiče. Na stranu što imaju neke druge mane. Ako je u pitanju samo aroma, onda, po meni, moraju da budu na prva tri mesta definitivno.
I tako se ja raspisao na temi o Berserkeru V1.5, a ni reč o njemu. Šta da radim kad ga nisam probao

Kapacitet: 1,017 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)