Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: VapoholicReview Vaporesso Swag 80W | Poboljšana verzija

Vaporesso Swag 80W VW/TC mod je dostupan skoro godinu dana tako da neću raditi baš detaljnu recenziju ALI juče mi je stigao SKU 8733903 koji već imam ali sa različitim izgledom pa mislim da vredi napisati par napomena o promenama.

Pre nego što pređemo na poboljšanja, da se podsetimo osnovnih specifikacija:

Aluminum alloy + ABS
Variable wattage: 5W-80W
Temperature Range: 100-315'C / 200-600'F
Output Modes: VW(H/N/S), CCW, CCT, VT(NI,TI,SS), TCR(M1,M2), RTC, BYPASS
0.91'' OLED screen display
IML injection coating for greater wear resistance than spray painting
OMINIBOARD 2.0
The top battery cap
510 threading connection with floating plus pin
Powered by 1*18650 batteries
DEPTH 25 mm
HEIGHT 75 mm
WIDTH 48 mm
WEIGHT 64 grams

Glavna promena je da stara verzija (levo) ima plastičnu oplatu sa prednje, donje i zadnje strane. Nova verzija (desno) nema oplatu već dolazi sa kompaktnim frejmom iz jednog dela:

[Slika: qkTtQFD.jpg]

Ta plastična oplata na staroj verziji (u svim bojama) se od znoja, kondenza, tečnosti vremenom odlepi. Odlepljivanje krene od dela oko fire dugmeta. Isto se desilo i sa narandžastim starim Swagom koji je kod drugara, ali se da zalepiti super lepkom. Pažljivo da se ne zalepi i fire dugme. Ovu sam ostavio odlepljenu da mogu da ufotkam:

[Slika: Me721Rw.jpg]

Ta ista crna plastika sa zadnje strane se na staroj verziji posle nekog vremena izliže i ružno izgleda (ima kome će smetati):

[Slika: oFIUIcD.jpg]

Nova verzija ima veće rupice za ventilaciju baterije na dnu moda a i rupica je veći broj:

[Slika: jfSI5tU.jpg]

Ovaj detalj nije toliko bitan ali Swag logo je uočljiviji na novoj verziji. Osim ovog detalja, sa strane kad se pogleda mod nema nikakvih promena:

[Slika: oTBJdvF.jpg]

510 konektor je isti, dobar i dubok. DoggyStyle koji ima baš dugačak 510 konektor legne do kraja:

[Slika: c74EwR7.jpg]

Na Fasttech i dalje stoji slika stare verzije SKU 8733903:

[Slika: dGYZ0JD.jpg]

Da rezimiram, nova verzija deluje mnogo lepše i kompaktnije, za nijansu je teža u ruci (kad budem našao preciznu vagu izmeriću), elektronika je definitivno ista, displej jednako čitljiv, sve u svemu - mnogo bolje bez crne plastične oplate.

Meni se Swag uvek sviđao jer je OK elektronika, lagan i lepo leži u ruci.

Jedini nedostatak nove verzije (uslovno rečeno), je da bez te oplate dugmići malo, ali baš zanemarljivo malo zveckaju kad se mod protrese.

Sve ostalo je za pohvalu! Wink
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, Draganchica, Oddy, Pukan
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)