Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyReview ReGen atomizer by VapeWare Mods

Nakon NextGena, Nextiny i Nextasisa, stiže novi genesis tip atomizera od VapeWare Mods-a, ReGen

[Slika: oW5fcaa.png]

• 22mm atomizer sa mrežicom(mesh) kroz sredinu
• Visina: 30mm
• Kapacitet: 4.3ml
• Smanjena konična komora unutrašnjeg prečnika sa početkom od 9.5mm i završetkom od 6mm na vrhu
• 3 horizontalne Dual/suprotne rupe za vazduh (1.2, 1.4 i 1.6mm) sa podešavajućom kontrolom vazduha. Vazduh, kroz kanale, udara direktno na grejač.
• Postoji 5 mogućih opcija količine vazduha
- 1 rupa od 1.6mm je otvorena na obe strane (2 ukupno)
- 2 rupe od 1.6 i 1.4mm) su otvorene na obe strane (4 ukupno)
- 3 rupe od 1.2, 1.4 i 1.6mm su otovrene na obe strane (6 ukupno)
- 2 rupe od 1.4 i 1.2mm su otvorene na obe strane (4 ukupno)
- 1 rupa od 1.2mm je otvorena na obe strane (2 ukupno)
• Materijal 304L SS (Ultra fina završna obrada) telo tanka i drip tipa od "Quadrant PC 1000"

• Otvoreni dek, kao kod prethodnika (NextGen, Nextiny, Nextasis)
[Slika: SNKWgWG.png]

• Tank je sa obrnutim, tj levim navojem kako bi se izbeglo slučajno odvrtanje
[Slika: T4K95Dj.png]

• Gornji deo je tank, donji AFC
[Slika: aavBThU.png]

[Slika: dNGKqf7.png]

• Dimenzije mrežice (Mesh-a) kada se urola je 13-13.5mm visine i 3.5-3.7mm širine
[Slika: JJd584F.png]

• Punjenje odozgo
[Slika: 3b6xywY.png]

Od VapeWare Mods atomizera imam klonove SXK Nextiny i Nextasis (najbolja verzija) sa FT-a. Ne znam kako originali rade.
Klon SXK Nextiny, umanjena verzija NextGena, ferca kao singerica i ama baš ni jednu zamerku nemam za isti. Trpi i malo nepažnje, solidno dihtuje, para, TH i aroma u vrhu genesisa koje sam probao do sada.
Nextasis...kada provedem vreme i uložim dosta volje da mu titram u sitne detalje oko pravljenja setapa, naleganja gumica prilikom navrtanja komore na dek i posle deka na tank....hoće da proradi normalno i onda smo dobri drugovi. U suprtonom pravi poplavu, tečnost ulazi u kanale vazduha, grgulja, čuda.
Sad gledam ovaj novi ReGen i...deluje mi da će biti ok. Izgleda kao unapređeni Nextgen. Ako se pojavi SXK kopija, za ljubitelje mesh-a i genesisa, mislim da nema previše razmišljanja, pogotovu što su genesisi davno izumrela vrsta i osim VapeWare Mods, mislim da ih niko više i ne proizvodi. Originali su preko 100e i moja preporuka je da se prvo proba klon, ako se pojavi, osim u slučaju da pare nisu problem i da ste prevelik ljubitelj genesisa i VapeWare Mods proizvoda pa tačno znate šta je u pitanju i nemate frku da uletite na prvu loptu Cool

Jel ima korisnika i ljubitelja genesis tipa atomizera da daju neko svoje mišljenje? Big Grin
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • alfini0507, Bolle, Draganchica, Estariol, Guru, NemaN, Vapoholic, vukpavlovic74, zogu
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
ReGen atomizer by VapeWare Mods - od Oddy - 02-06-2018, 00:22
RE: ReGen atomizer by VapeWare Mods - od Oddy - 23-07-2018, 15:49
RE: ReGen atomizer by VapeWare Mods - od Oddy - 23-07-2018, 21:03
RE: ReGen atomizer by VapeWare Mods - od Oddy - 02-08-2018, 22:39
RE: ReGen atomizer by VapeWare Mods - od Oddy - 08-08-2018, 19:56
RE: ReGen atomizer by VapeWare Mods - od Oddy - 28-08-2018, 17:13
RE: ReGen atomizer by VapeWare Mods - od Oddy - 24-09-2018, 21:07
ReGen atomizer by VapeWare Mods - od Guru - 06-10-2018, 20:56
RE: ReGen atomizer by VapeWare Mods - od Oddy - 07-10-2018, 22:49