23-07-2018, 19:24
Što se vazduha na ReGen-u tiče (ako sam dobro shvatio) najmanja količina je 2 X po 1,2 mm što mi izgleda mnogo ali očigledno grešim...
Izvinjavam se za off ali koja bi bila preporuka za ati za početnika u svetu mesh-a? Tj koji ima najbolji odnos jednostavnosti upotrebe i kvaliteta pare/arome?
Koji bi ati bilo najbolje poručiti (trenutno aktuelan) a koji najbolje potražiti kao polovan?Naravno da mi je jasno da je u pitanju subjektivno mišljenje (kao i uvek
)
Prosto je neverovatno koliko je mesh izašao iz upotrebe (što se klasičnih Genesis style atomizera tiče)...ne znam ni jednog jedinog vapera koji ima mesh ati da mi da da probam (a znam podosta vapera)...
U svakom slučaju, kad ti stigne, očekujemo detaljan izveštaj
...
Izvinjavam se za off ali koja bi bila preporuka za ati za početnika u svetu mesh-a? Tj koji ima najbolji odnos jednostavnosti upotrebe i kvaliteta pare/arome?
Koji bi ati bilo najbolje poručiti (trenutno aktuelan) a koji najbolje potražiti kao polovan?Naravno da mi je jasno da je u pitanju subjektivno mišljenje (kao i uvek
)Prosto je neverovatno koliko je mesh izašao iz upotrebe (što se klasičnih Genesis style atomizera tiče)...ne znam ni jednog jedinog vapera koji ima mesh ati da mi da da probam (a znam podosta vapera)...
U svakom slučaju, kad ti stigne, očekujemo detaljan izveštaj
...

Kapacitet: 432 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)