Naručio sam klon sa 3FVapea čim se pojavio, trebalo bi danas-sutra da je već na carini.
Razlog zašto sam ga uzeo je što je komora kod ReGena dosta uža nego kod prethodnika pa me interesuje da li će to stvarno i doneti nešto bolje. Vazduh je za MTL, nema tu ni govora o rDL, osim moža kada se svih 6 rupa otvore, mada...videćemo.
![[Slika: h2NWTym.png]](https://i.imgur.com/h2NWTym.png)
Što se setapa tiče, genesise od VapeWare-a ne bih baš preporučio početnicima kao najednostavnije, ali kako je trenutno izbor mesh atomizera skoro jedna nuli, to je što je
Problem kod ovih atomizera je hot spot i eliminacija istih. Urolan oksidovan mesh ide preko centralnog stubića i struja jednostavno uvek nađe neki drugi put, samo ne preko žice
Dakle, potrebna je partija zen meditacije pre početka. Ne znam ni sam koliko sam puta napravio setap za Nextiny i Nextasis i opet posle svega, kada sednem da pravim novi setap, nisam siguran da li će sve biti gotovo za par minuta, ili ću provesti bar pola sata titrajući mu.
Kada se napravi pravi setap, onda je to milina. Osim ako nije Nextasis
koji je po meni konstrukcioni promašaj.
Sam vejp kod prethodnika Nextgena i Nextiny-a je bez zamerki, sa moje strane. Drugačiji je nego preko muji-a i ostalih varijacija pamuka. Aroma na pamuku je punija, ali nije čista i to se oseti tek kada se proba mesh. U meshu nema te neke "prljave" note. Meni recimo uglavnom nedostaje ta neka prljava nota, navika. Pored toga, TH mi je primetno slabiji. Izraženost, tj jačina arome mi je takođe manja, ali je jasnija, preciznija.
I sad, kad se pročita sve ovo iznad, neko bi pitao zašto se uopšte zezati sa svim ovim? Razlog je što je drugačije. Nekako je klasa za sebe, kao dobro staro vino
Svako ima svoje mišljenje, ovo je moje na osnovu trenutnog iskustva i ono ne mora značiti da je tačno, ali je ono što ja osećam.
Razlog zašto sam ga uzeo je što je komora kod ReGena dosta uža nego kod prethodnika pa me interesuje da li će to stvarno i doneti nešto bolje. Vazduh je za MTL, nema tu ni govora o rDL, osim moža kada se svih 6 rupa otvore, mada...videćemo.
![[Slika: h2NWTym.png]](https://i.imgur.com/h2NWTym.png)
Što se setapa tiče, genesise od VapeWare-a ne bih baš preporučio početnicima kao najednostavnije, ali kako je trenutno izbor mesh atomizera skoro jedna nuli, to je što je
Problem kod ovih atomizera je hot spot i eliminacija istih. Urolan oksidovan mesh ide preko centralnog stubića i struja jednostavno uvek nađe neki drugi put, samo ne preko žice
Dakle, potrebna je partija zen meditacije pre početka. Ne znam ni sam koliko sam puta napravio setap za Nextiny i Nextasis i opet posle svega, kada sednem da pravim novi setap, nisam siguran da li će sve biti gotovo za par minuta, ili ću provesti bar pola sata titrajući mu.
Kada se napravi pravi setap, onda je to milina. Osim ako nije Nextasis
koji je po meni konstrukcioni promašaj.Sam vejp kod prethodnika Nextgena i Nextiny-a je bez zamerki, sa moje strane. Drugačiji je nego preko muji-a i ostalih varijacija pamuka. Aroma na pamuku je punija, ali nije čista i to se oseti tek kada se proba mesh. U meshu nema te neke "prljave" note. Meni recimo uglavnom nedostaje ta neka prljava nota, navika. Pored toga, TH mi je primetno slabiji. Izraženost, tj jačina arome mi je takođe manja, ali je jasnija, preciznija.
I sad, kad se pročita sve ovo iznad, neko bi pitao zašto se uopšte zezati sa svim ovim? Razlog je što je drugačije. Nekako je klasa za sebe, kao dobro staro vino
Svako ima svoje mišljenje, ovo je moje na osnovu trenutnog iskustva i ono ne mora značiti da je tačno, ali je ono što ja osećam.

Kapacitet: 1,017 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)