Bravo Ezgeta, bukvalno si na svaku sitnicu koja me zanimala odgovorio !
Samo me još zanima kako radi običan napr SS mesh (a usput radi li dobro TC) i koliko je teško potrefiti vatu ako se koristi Mujo , Slanina i sl. Al za ta pitanja je prerano, to ćeš videti kad potrošiš zalihe iz pakovanja...
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @vukpavlovic74 • ezgeta
Sa obicnim mesh-om? Koja velicina? Kako se ponasa u odnosu na ovaj sto ide u pakovanju ? Na FT forumu kazu da mora 200 ili nize...
(Kako li bi radio sa 3-4 komada ribbon-a?)
Sve u svemu iz tvojih objasnjenja sam shvatio da definitivno ide u korpu...vise znaci nekoliko misli od kolege s foruma nego svi recenzenti zajedno (ako oni uopste ista i vrede)
moze u tc i ovaj ofrf mesh kantal a1 0,13 om koji dolazi uz njega na ni opciji al mislim da ne limitira ga.moracu da proverim kad menjam vatu..i cini mi se da ne trosi puno ili je 5ml tank veliki.uglavnom pregura se ceo dan.
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @ezgeta • vukpavlovic74
Tesko da ga limitira, verovatno da samo nekako radi a po kojim parametrima, ostaje misterizno (da ne kazem monstruozno )
Ceo dan upotrebe sa jednim tankom zvuci fenomenalno! Ja sebe limitiram na jedan tank DL parenja dnevno (3-5 ml, zavisi od modela)...a taj jedan tank spzim za cas, ostatak dana MTL
Ako Profile izdrzi ceo dan, to je BINGO!!!
02-05-2019, 07:40 (Poslednja izmena: 02-05-2019, 07:45 od ezgeta.)
zapalo mi za oko da su ciklusi natapanja,vrlo mali mehur i ne tako ucestalo,trajanje punog tanka od 5ml ceo dan mozda veoma mala potrosnja,sto me je zbunilo na prvi pogled jer kolicina vate je abnormalna.sad sam provalio zasto nije veliki potrošac,a vezano je za post #10.svaki ciklus parenja ne traje duze od 3 sek jer kolicina pare koja se oslobodi u trom trenutku prezasiti kapacitet pluca i nema onog ne produktivnog vejpa na pocetku ciklusa parenja.jedina ozbiljnija potrosnja je na pocetku novog setapa dok se vata ne natopi.
@ezgeta
Kakvo je iskustvo posle dužeg korišćenja?
Video sam kod par recenzenata da se žale da posle par dana upotrebe vejp gubi na kvalitetu/postojanosti...nešto u smislu da se vata deformiše i (uprkos mrežici ) ne prijanja lepo na mesh