Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyReview Kayfun Prime (SXK klon) - Recenzija

@vladimirkrstic
Da li uvrces vatu dok je provlacis kroz grejac? To je jedini nacin da bas cvrsto postavis vatu...za grejac od 2,5 mm treba ti traka od 7-10 mm (organske japanske) vate - u zavisnosti koliko spoljnog sloja skines...izvini sto opet vracam pricu na vatu ali svi smo to pomislili jer u principu Prime koji curka/grgolji je prava retkost (ali naravno sve je moguce)
Ako nije to u pitanju, postoji problem kod malog broja autenticnih Kayfun-a koji grgolje ma sta da im radis...jedan moj prijatelj je imao takav primerak i ubio se covek trazio je danima i nasao na nekom stranom forumu da je falinka na atiju i nasao je kako se to resava...ako je to kod tebe slucaj, javi da ga pitam da posalje linkoove
Odgovori
Napisao je @vladimirkrstic da nije spitback, zato smo pisali dalje i tražili rešenje

(28-04-2019, 21:42)vladimirkrstic Piše: @Oddy Nije pljuc, bas je vrela para. Vatu ne stedim, jedva je proguram kroz namotaj.
Odgovori
Procitao sam ali sam pomislio da je grgolj od malo vate...
Kad se vata ne uvrce i mala kolicina zapinje u grejacu
Odgovori
@vukpavlovic74 Uvrcem dibidus, manjak vate nije sigurno bio problem mogao je samo visak da bude. Nije meni grgoljio ili cureo, sem kad zaboravim da zategnem liquid control a odsrafim gornu kapicu da nalijem tecnost.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • vukpavlovic74
Odgovori
Jos jednom sam procitao celu prepisku i pada mi na pamet sledeca stvar...SS zica ima karakteristiku da moze da razvije jako veliku temperaturu, mnogo vecu nego kantal
Posto paris na relativno debljoj zici i na relativno vecoj snazi (za MTL) verovatno se desi da posle nekoliko uzastopnih povlacenja dodje do pregrevanja zice sto dovodi do vrele pare
Po mom misljenju to se ne desava stalno jer je potreban kontinuitet da se zica stvarno toliko zagreje da te para pecne
Ja sam koristio 26 ga SS, bez ikakvih problema ali u TC-u
Probaj da koristis ati par sati sa Temperature Controle i ako se ovaj problem ne ponovi, to je to...
Odgovori
Sa 5 namotaja radi vec odlicno, probao samo TC sa Evic Primo SE i slabo mi to funkcionise, nema vrele pare doduse ali vejp mi je ocajan. Probacu TC malko detaljnije kad konacno docekam Dicodes.
Odgovori
Moje misljenje je da nema dobrog TC-a bez dobrog chipa...kad dobijes Dicodes, videces da je to sasvim druga prica
Ali samim tim sto nema vrele pare u TC-u postaje jasno da zbog malo deblje zice i malo jace snage, povremeno razvijes preveliku temperaturu na grejacu...SS zica se cas posla pregreje kad nije u TC-u...kad stavis manje namotaja, brze se i ohladi ali ipak budi pazljiv
I meni je bolja aroma sa SS zicom al to je naravno subjektivno
Odgovori
Za TC, bar mi iskustvo takvo, setap traži manje pamuka i da nije baš tesno provučen, inače TC ne radi dobro. To onda pravi problem kada se prebaci sa SS žicom u VW jer pamuk zagoreva.
Odgovori
Kad je DNA chip ja sabijem vatu iz sve snage i sljaka mi odlicno...iskreno prvi put cujem za manje vate i TC ali zvuci bas zanimljivo, moze li jos neko ovo da potvrdi?...naravno vazno je da ati odlicno natapa, inace mod mnogo obara snagu sto unakazi kvalitet pare
Ali mozda je bolje o ovome u novoj temi?
Odgovori
(03-05-2019, 15:51)Oddy Piše: Leti slinave i hoće da procure ako su izloženi direktno suncu, pa se ugreju. Ima ulogu setap, ali ima ulogu i gustina tečnosti koja je unutra, kao i to koji je atomizer u pitanju.

Zimi kontra, izasao iz toplog kafica jednom, povukao puff, dry hit - tecnost se zgusnula na minusu, slabije wickovanje i eto... Od onda u takvim slucajevima povucem 2-3 puta na prazno, pa onda fire.
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Oddy, Pukan, vladimirkrstic
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)