Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: VapoholicReview Eleaf Invoke 220W TC Box Mod - Recenzija

Eleaf Invoke 220W TC Box Mod

[Slika: IH7UZxal.jpg]

Eleaf Invoke 220W TC box mod je stealthy (mali i neupadljiv) dual 18650 mod. Kretanje kroz meni moda je prilično jednostavno a Eleafov standardni čipset od 220W ima sve opcije zaštite kao i uobičajene VW i TC opcije. Što se kompaktnosti i ergonomije tiče, evo poređenje sa Joyetech VTC Mini (levo) koji je single 18650 mod:

[Slika: l4FaP5Cl.jpg]

Jedva da je malo širi od 2 serijski vezane baterije koje se veoma lako stavljaju i vade. Vrata se nalaze sa donje strane moda i sasvim su solidnog kvaliteta:

[Slika: r1IsDIAl.jpg]

Ekran je velik i pregledan. Sadrži sve uobičajene informacije a mod se kontroliše i podešava pomoću tri jednostavna operativna dugmeta: fire dugme koje je poveliko,lepo radi i nema missfire kao i plus i minus tasteri (spojeni kao jedno dugme taster). USB ulaz za 2A punjenje i firmware upgrade se nalazi na prednjoj strani moda. Mada je prisutna opcija balansiranog punjenja, ja svoje baterije punim na eksternom punjaču a ne u modu.:

[Slika: It5JJTUl.jpg]

510 konekcija ima pozlaćeni plutajući pin i deluje solidno za ovaj cenovni opseg a podržava atomizere do 27mm u prečniku:

[Slika: 3jCzU4Tl.jpg]

Mod u crnoj boji deluje mnogo kvalitetniji od ostalih verzija, savršeno leži u ruci a zaista je malih dimenzija za dual 18650 konfiguraciju:

[Slika: 98z61iUl.jpg]

Farba deluje postojano i nema tragova upotrebe nakon 3 meseca. Futrolu nemam za njega. Pogledajte sve slike a evo i odozdo (mod obično držim uspravno) gde takođe nema ogrebotina, niti se farba ljušti:

[Slika: udqrUkVl.jpg]

Zaključak:

Ko pari mouth to lung i umeren DL, preporučujem Eleaf Invoke 220W. Odnos cena kvalitet su odlični, jedino što lično ne bih koristio ovaj mod za ekstremni subohm. Nekako mi suviše malo ima prostora za elektroniku i ne znam kakvi su lemovi i žice unutra. Osim kratkog delaya od pritiskanja fire do grejanja coila, nisam našao neke mane za ovih 3 meseca koliko ga koristim. Eleaf Invoke veoma lepo leži u ruci, malen je a ima solidnu autonomiju sa 2 baterije.

Cene možete uporediti OVDE.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Draganchica, kinkel, Oddy, Pukan
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)