31-05-2019, 18:14
(Poslednja izmena: 31-05-2019, 18:19 od vukpavlovic74.
Razlog editovanja: greška
)
Mislim da je nemoguće doneti zaključak na osnovu bilo čijeg mišljenja. Može taj neko ko savetuje da bude najveći stručnjak i najdobronamerniji ali džaba...
Može i sto stručnjaka da ti kaže da nešto valja/ne valja...opet dž
Meni recimo Dvarw nikako nije legao ali ima ljudi kojima je to bukvalno omiljeni ati a koji su matore kuke i znaju ponešto o pari...
@badja007
Sećaš se kolko je bilo prepucavanje oko Berserkera svojevremeno? I sve što smo uspeli da zaključimo je da ga neki obožavaju/neki onako/neki mrze
@mejden
Ima na forumu dobrih ljudova, zamoliš da ti pošalju ati, probaš, pošalješ ti nešto i tako...bolje platiti poštu nego ceo ati...mi u Bg-u smo malo privilegovani, nađemo se pa probamo jedni od drugih
Izvinite ako zvuči kao da popujem...
@Oddy
I meni na Dvarw-u duvani ka-ta-stro-fa
Može i sto stručnjaka da ti kaže da nešto valja/ne valja...opet dž
Meni recimo Dvarw nikako nije legao ali ima ljudi kojima je to bukvalno omiljeni ati a koji su matore kuke i znaju ponešto o pari...
@badja007
Sećaš se kolko je bilo prepucavanje oko Berserkera svojevremeno? I sve što smo uspeli da zaključimo je da ga neki obožavaju/neki onako/neki mrze

@mejden
Ima na forumu dobrih ljudova, zamoliš da ti pošalju ati, probaš, pošalješ ti nešto i tako...bolje platiti poštu nego ceo ati...mi u Bg-u smo malo privilegovani, nađemo se pa probamo jedni od drugih
Izvinite ako zvuči kao da popujem...
@Oddy
I meni na Dvarw-u duvani ka-ta-stro-fa

Kapacitet: 432 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)