27-09-2018, 10:52
(06-08-2018, 13:25)Oddy Piše: Dvarw MTL RTA V1 (FT Clone SKU: 9646050)i ja imam problema takvih da se napuni komora tecnoscu i grgolji .probao sam sa vise vate i resi se problem ali posle ponovo se komora napuni tecnoscu i grgolji . jel neko resio to ?
E sad, kad smo kod ovih reducira i kostrukcijskog rešenja, dolazimo do problema sa kojim sam se susreo. Naime u komori uvek ima i uvek će biti bar malo tečnosti. Da li zbog kondenza ili se manja količina jednostavno slije sa pamuka, ali je činjenica da je uvek ima. I ta tečnost nađe način da se skupi oko reducira. Rupa za vaduh na reduciru je izdignuta, ali reducir upada u svoje predviđeno mesto u deku i tečnost nekako prođe između reducira i deka i sa donje strane reducira remeti protok vazduha.
Da se razumemo, nema curenja kroz otvor za vazduh napolje iz atomizera, nema grgoljanja, ali ima taman dovoljne količine da remeti protok vazduha koji nije tečan, bar nije na 1.5mm reduciru i još gore iskustvo sam imao na manjem 1.2mm (2mm i 2.5mm nisam probao jer je previše vazduha za moj način MTL parenja). Vazduh bukvalno ima zvuk tihog škripanja. Nije zviždanje, nije pištanje, nego škripanje i "secka".
Ma koliko se trudio da napravim različit setap, sa grejačem spuštenim tik iznad reducira, ili ga podigao solidno iznad. Razne akrobacije sa postavljanjem vate i krajevima da prolaze kroz otvore za tečnost (kao kod Ruže V2) ili iste te krajeve vate postavljao iznutra u obliku "П" kada se gleda profilno ili u obliku "S" kada se gleda odozgo da se naslanjaju na unutrašnji zid komore, uvek sam dobijao isti rezultat.
[quote="Oddy" pid='1265' dateline='1535894122']
@Milanez
Хлебождер
Rock on neo rockers, rock on
Rock on neo rockers, rock on

Kapacitet: 65 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)