Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyReview Dvarw MTL RTA

Jedino sto me nervira kod ovog atomizera, sto ostaje kapica na gornjem delu prilikom punjenja, ali rešeno je i to. Odvijem tank i direktno sipam?
Odgovori
promeni o ring
Хлебождер
Rock on neo rockers, rock on
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Marekg
Odgovori
[Slika: OTQRiml.jpg]

(11-05-2019, 19:27)Marekg Piše: Jedino sto me nervira kod ovog atomizera, sto ostaje kapica na gornjem delu prilikom punjenja, ali rešeno je i to. Odvijem tank i direktno sipam?

kod ovog tanka punjenje odozgo,a i ne koristi kapicu,pa kad odvrnes da menjas vaticu nema sta da ostane
  • badja007, Marekg, Milanez
Odgovori
Dvarw MTL RTA V2 - 22mm

[Slika: c91ae63a9920.jpg]

Ovo je klon sa FT-a (SKU 9687867)...i da vidimo sta moze da se kaze o njemu.

Uvodni podaci:

- visina 43mm (sa konektorom i drip tipom)
- precnik 22mm
- zapremina tanka 2ml
- materijal je SS (sa manjim delovima od drugih materijala)
- tezina 34g

Dimenzije:

[Slika: 6e5be783fb68.jpg]

Visina, a bez drip tipa i konektora, je 27mm.

[Slika: 217d33a8dbb6.jpg]

...i precnik je Ø22mm.

[Slika: ab85f4ff17b3.jpg]

Nema puno delova i to me uvek obraduje!

[Slika: 3575dc9b262e.jpg]

Tank je zapremine 2ml i materijal je PEI.
...ostale dimenzije.

[Slika: 43e1a9fc0b40.jpg]

U pitanju je top fill tank i ima dva otvora.

[Slika: 43c534a1221c.jpg]

Poklopac tanka je po spoljnoj ivici blago oboren i na sest mesta vertiklano "ugrizen"...to je da pravi otpor prstima prilikom odvrtanja.

[Slika: 42282df987e3.jpg]

Sa unutrasnje strane poklopca je plastika...tu je moja zamerka, mogli su da stave silikon, bilo sta sto zaptiva bolje od obicne krute plastikice!

[Slika: c77d6a0099c0.jpg]

*debljina zida na tanku, gde he navoj na koji ide kapica, mala je i prilikom navrtanja treba biti oprezan!

Drip tip koji je stigao sa njim nije mi po ukusu pa sam ubacio drugi.

[Slika: e2c2ab841bf1.jpg]

Dimnjak, tu mi je malo sporan precnik koji je 4.5mm.

Na dimnjaku je dobro uradjena gravura "Steam tuners", ali to nema uticaj na rad Smile pa idemo dalje.

[Slika: d8ad7a110260.jpg]

Deluje zdepasto, ali je kompaktan.

[Slika: b8f924764b0e.jpg]

Dimenzije proreza.

[Slika: f2c272bcfa7c.jpg]

Zadivno cudo komora se lako izvadi!

[Slika: 636bec72e6f1.jpg]

Baza je kao i kod V1.

[Slika: 81e929477dbc.jpg]

[Slika: 758b9193b9bb.jpg]

Inserti za vazduh su kompatabilni sa V1 dodacima.

[Slika: 7490cde9213e.jpg]

Jedina razlika je u dimenzijama otvora za vazguh na bazi.
Kod V2 je manji.

[Slika: 1102952cdc4a.jpg]

[Slika: d2d664a13324.jpg]

[Slika: dc25031e5d01.jpg]

***prilikom punjenje ipak tipom zavrtite i zatvorite dimnjakom dotok tecnosti do otvota za vapajanje vate, do komotice. Cisto zbog poplave!

Ovaj primerak klona sa FT-a je stigao klot, odnosno nije bilo dodataka za protok vazduha.
Stigao je samo jedan na njemu, a precnik otvora je 1mm.

Standardno je probana zica:
- 0.20mm / 0.25mm / 0.30mm / Clapton coil
...precnici grejaca:
- Ø2mm / Ø3mm / Ø3mm

Odgovarajuca kombibacija je:
- kantal 0.25mm
- precnik Ø2.5mm
- otpor ~ 1.2Ω
- otvor ispod grejaca 1mm

[Slika: 250b2ba5e379.jpg]

[Slika: b50d024ad023.jpg]

[Slika: 4706decffbdb.jpg]

Iako je otvor ispod grejaca samo 1mm, povlacenje je lagano.
Ma ide mi na nerve to sustanje i sistanje otvora za vazduh na bazi Angry ...Dvarw sa bronhitisom, Dvarw sa trahealnom kanilom...minus!
Para je topla, ali nije vruca. Ima je dosta i nije prozirna, ima i finu gustinu.
Ukus je katastrofican, isprazan...minus!
Ja volim male stvari, ovo je bas mali, fin atomizer, ali ima momente koje mi bas smetaju, a veoma bitna, br1 je ukus, koji ovde izostaje i nisam bas zadovoljan!
Mozda radi na sa vockama, ali daleko sam ja od njih.
Definitivno, bar za mene, losije izdanje Dvarw-a.

[Slika: 1b75836f1c99.jpg]
  • badja007, mejden, Oddy, vukpavlovic74, Zvukoljub
Odgovori
@Samac jel si probao:

(04-05-2019, 22:30)Guru Piše: Kada menjate setup, za duvanske arome podignite grejač u visinu postova, tj. šrafova, neka donji deo grejaca bude u ravni sa njihovim vrhom.
Tako se vraća onaj lep, pun ukus svake arome. Grejač tako bude jako blizu otvori na komori a ispod je uzak ulaz za vazduh, okolo vata i vazduh ne beži nigde a vi dobijete vrh aromu sa jednostavnim podizanjem grejača.

Za kreme i voćke, maloooo niže grejač i lagano, ako ostavite visoko, prenaglašeno je sve (logično heeh [Slika: smile.png] )

?
Odgovori
Ako koza laže rog ne laže.

[Slika: 10478cf9e731.jpg]
  • Oddy, vukpavlovic74
Odgovori
Samo da javim da mi je pre par dana stigao klon sa FT-a, SKU 9652193
Ocene oslikavaju kvalitet klona. Po meni odličan. Sve sjajno naleže, dihtuje, tank se fino i lako odvija. Ako nekom znači, nema logo.
Dolazi bez dodatnih tankova i sa 6 reducira (0.8mm-1mm-1,2mm-1,5mm-2mm-2,5mm)

Dugo sam se premišljao da uopšte probam Dvarwa. Onda sam uzeo i razočarao se, što sam i napisao u prvom postu (skoro pa pre godinu dana). Nešto me je kopkalo, pa sam ipak naručio ponovo. Šta hajp odradi Big Grin
Za razliku od problema koji sam imao kod prvog, ovaj radi sjajno. Na sam rad nemam nikakvih zamerki. Lako se postavlja setap, lako se dopunjuje, ima konstantan rad, vazduh skoro besčujan. Desilo mi se da se ponovi situacija kao kod recenzije sa vazduhom, pa sam zaključio da je definitivno do reducira. Kod ovog primerka su ok, ok je i ležište na deku za njih, tako da sam problem lako otklonio tako što sam reducir malo bolje postavio prilikom zatezanja šrafića.
Ali... šupalj mi je. Arome nigde. Ono malo što je ima je nekako...izmutirano. Koristim duvanske tečnosti i ono što osećam na 10-15 drugih atomizera, na Dvarwu to nije to.
Kad kažem šupalj, mislim na sledeće. Postavim reducir od 1.2mm. Tesno i ne odgovara mi. Postavim 1.5mm, to je taj cug što mi odgovara, ali imam osećaj kao da povlačim 70% vazduha, a samo 30% pare sa grejača. Pomeranjem grejača bliže ili dalje od rupice za vazduh se u globalu ne menja situacija, tj. ne znam da li je placebo da se popravi situacija za 5-10% ili se u stvari niša ne menja.
Možda nisam uspeo da ubodem setap, ali ako je situacija jako slična na svim setapima koje sam probao, ne verujem da i ako ubodem onaj pravi, da će se situacija toliko popraviti da bude ono što će mi odgovarati.
  • badja007, Bolle, Marekg, Pukan, Samac, vukpavlovic74
Odgovori
U nasega Rajka golema svirajka
Big Grin
...posle borbe, ja sam ga odlozio upravo zbog ukusa!
  • Oddy, Pukan
Odgovori
E pa drugari,hvala vam, tolko sam razmišljao o ovom atomizeru, i evo bio na ivici odluke da ga naručim, ali neću, koji će mi kad nevalja. Hajp je veliki što se njega tiče, i zato zamalo pa da podlegnem. Nema, izbacujem ga iz kombinacija u glavi.
  • badja007
Odgovori
(31-05-2019, 12:47)mejden Piše: E pa drugari,hvala vam, tolko sam razmišljao o ovom atomizeru, i evo bio na ivici odluke da ga naručim, ali neću, koji će mi kad nevalja. Hajp je veliki što se njega tiče, i zato zamalo pa da podlegnem. Nema, izbacujem ga iz kombinacija u glavi.

Isto tako.,iz radoznalosti i samo radi probe, sam se cesto zapitao dali da ga kupim!!

http://forum.vejper.com
  • mejden, Samac
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)