Sta mislite može li dobro da radi sa mesh-om...meni to ne deluje realno...V2 sigurno ne može makar ne bez većih akrobacija
Jedina zamerka koju sam imao je što mutira čisto duvanske tečnosti (u odnosu na stari KFL, koji mi je MTL reper)....
znao sam da su male sanse al nikad se ne zna
pre neki dan kolega jedan trazio staklo za subtank
ja se javim ,kazem imam (ceo subtank(mini))
i poslao mu
posle se setim ,jbt ,mozda njemu ne treba za mini(kontam se podrazumeva) kaze on ne ,ne mini
ja trknem do poste - jel otiso paket ,kazu nije ,mogu da otkazem ,kazu pa ajde al sacekaj da koleginica dodje da popunimo formulare
i tako ja uzmem subtank mini koji mi je stajao odlozen u nekoj kesi kao krs
juce se poigrao i evo sad njega koristim umesto dvarw-a
verovatno cu dea narucim jos jedan ,ma hocu
na dvarw-u klonu sam setap terao na 10 w ,na subtanku sam morao da spustim na 8,5 w ,ipak je original ,bolje radi ,
sva moja muka i nauka je oko tesnoce cuga ,zato me raduje sto ima i chtulhu hastur mini sa 0,6mm afc insertom , nema na stanju insert al kazu za dva tri dana
al sam se otvorio)))
pijan )))
(04-05-2019, 12:21)vukpavlovic74 Piše: Sta mislite može li dobro da radi sa mesh-om...meni to ne deluje realno...V2 sigurno ne može makar ne bez većih akrobacija
Jedina zamerka koju sam imao je što mutira čisto duvanske tečnosti (u odnosu na stari KFL, koji mi je MTL reper)....
i ja sam primetio nesto drugacije kod duvanskih al ni dan danas ne mogu da provalim sa sigurnoscu sta je to.neka razlika ocigledno postoji.meni je reper phenomenon lite
Izvesne i popularne duvanske arome ume da ne mutira ali napravi neku šupljinu ili izgubi oštrinu, tako nekako.
Daleeeeeko manje nego neki drugi atomizeri ali da, dešava se.
No, za sve postoji setup i rešenje.
Kada menjate setup, za duvanske arome podignite grejač u visinu postova, tj. šrafova, neka donji deo grejaca bude u ravni sa njihovim vrhom.
Tako se vraća onaj lep, pun ukus svake arome. Grejač tako bude jako blizu otvori na komori a ispod je uzak ulaz za vazduh, okolo vata i vazduh ne beži nigde a vi dobijete vrh aromu sa jednostavnim podizanjem grejača.
Za kreme i voćke, maloooo niže grejač i lagano, ako ostavite visoko, prenaglašeno je sve (logično heeh )
Trying to stay sane is a life time hobby
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @Guru • Oddy
Sve se lepo ušuška, u obliku slova C, ostavi se praznog mesta jako malo kod rupica za dovod tečnosti - vata nabubri I taman popi I kako treba.
Na slici gde smje vata podignuta uvis je količina koju stavljam
Obratite pažnju koliko je podignut grejač, tako daje najbolju aromu, nikako što bliže rupi za vazduh.