Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyReview Dvarw MTL RTA

imam nekoliko primeraka Dvarw style atomizera koji idu sa 5 reducira medju kojima je navodno i 0,8mm .to je lutrija . neki su tesni neki nisu iako su navodno isti (pomenutih 0,8mm)
al tu je FT sku 9652330 stigli pre koji dan ,znaci do j . ko voli tesno imo je srece
Хлебождер
Rock on neo rockers, rock on
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, Oddy
Odgovori
Uzivajte u klonu i njegovim verzijama zato sto od cene originala opada kosa Smile
Dvarw MTL RTA 5ml...78,99 €
Dvarw MTL RTA deck only...58,99 €
Dvarw MTL RTA AFC inserts...12,99 €
Dvarw MTL RTA tank (glass) section...23,99 €
  • Oddy
Odgovori
Još je cena i ok, ako gledamo cenu originala "nekineskih" atomizera koji se rade u relativno malim serijama, a koja je često preko 100e. Ne gledam da li je i koliko to opravdano.
Kod Dvarwa je problem dostupnost i čekanje na red zbog prevelikog publiciteta, precenjenosti. Izvlačenja su uglavnom jednom nedeljno, ili ređe i to preko fejsbuk grupe.

EDIT: Naručio sam još jedan klon, da opet probam, pošto je onaj iz prvog posta otišao dalje. Ako mi i ovaj bude pravio problem, nosim ga u selo u radionicu. Zavariću ga u jedan deo, neće mi ni jedna gumica trebati Rofl e onda kada se ne bude "davio" ću, nadam se, da vidim u čemu je stvar Big Grin
  • badja007, Samac
Odgovori
Mani se budžotina, prosledi ga meni Big Grin
Braća mađari koji su napravili Patuljka su se trudili da cena bude što niža moguća. Sa druge strane, hajp je veliki i nije da ga nema, nego ne uspevaju da pokriju potražnju... :/
Međutim, ako mene neko pita, klon (mislim da je moj YFTK ili SXK, kako god, onaj od "kvalitetnih kineskih") radi savršen posao.
  • Oddy
Odgovori
Kod mene radi sve kao sat Smile iako je neki NN klon, sa svim pratecim prilozima.
Veoma ga cenim kao spravu, ali ovaj deo me dovede do mometka kada pozelim da se izbodem.
Vecito frka da ga izvadim, a ponekad i vratim.

[Slika: Snap1.jpg]

[Slika: 8dbd5c0e4d42.jpg]

[Slika: 47e68439d995.jpg]

[Slika: 37fe39ac8b0a.jpg]

[Slika: 6235f7290d7a.jpg]

[Slika: ad2bad0926bc.png]
  • nikola, Oddy
Odgovori
@Estariol iskusno sa YFTK ili SXK Wink . I ja uvek gledam da bude prvo YFTK, ako nema, onda SXK, pa Ulton, Coppervape itd. "NoName" klonove uzimam samo kada druge opcije nema i baš ga hoću, a komentari su pozitivni. I to na prvo mesto gledam 3FVape, pa onda dalje. To je moje iskustvo.
Zašto sam uzeo Dvarwa "NoName" sa FT-a ne znam... Iako je sve delovao ok, jednsotavno nije radio kod mene. Nisam imao više volje i živaca. Da bude gore, i sada sam opet uzeo neki "NoName" sa FT-a... I kako mi se čini, na kraju ću ili uzeti YFTK ili ću ga večno mrzeti i odbijati da priznam da je ok atomizer Lol
  • badja007, vukpavlovic74
Odgovori
.. kod mene je samo taj noname ostao, najbolje radi... bez ikakve greske. sve je to lutrija kao i uvek Smile
  • Oddy, vukpavlovic74
Odgovori
Ma i oridjidji je macka u dzaku, a to sto su slabo izvizdani faulovi...e tosu dva klasicna momenta:
- recenzenti koji retko prijavljuju bilo sta
- vlasnici / kolekcionari...nije to njima za potrosnju, ali i oni ce pod tepih bruku Angel
  • Oddy, vukpavlovic74
Odgovori
Ja sam imao noname klon Dvarw-a i radio je kao zmaj. Kupio sam ga jer sam dobio prijavu da je bolji nego Coppervape-ov i stvarno je bio odlican...ali je otisao dalje...znao sam jos pre nego sto sam ga narucio da ce ici dalje, sad da me covek pita zasto, tesko bi rekao nesto pametno...
Sad se razmisljam da uzmem 16 mm verziju, al cekam da ga proba neko koga poznajem...
@Samac
Recenzenti su izgubili svaki kredibilitet...navikao da vlasnici iskreno kazu kakva je situacija ali mnogi od njih nemaju dovoljno znanja pa se napravi zbrka...imas neki tip da ordj Dvarw ima problema?
  • Oddy, Samac
Odgovori
YT recezente, po pitanju koliko je dobar neki atomizer, odaaaaavno ne gledam više. Utišam recenziju i onda gledam, da vidim kako delovi izgledaju.
Vlasnici originala... pratim nekoliko grupa MTL korisnika i po pitanju kvaliteta vejpa, tj da neko da neki određen opis, je nepostojeći, a i ako ga ima, po meni je to veoma subjektivno i nekorisno, a često i veoma nelogično. Ono što mi skreće pažnju, konkretno na Dvarw MTL 22mm, je poređenje sa ostalim atomizerima koji korisnici poseduju i što ga ističu ispred ostalih. Mislio sam da je to samo trenutna situcija zato što je bio aktuelan, ali kako vreme odmiče, on je i dalje na vrhu te neke top liste.
  • badja007, Samac
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)