Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyReview Black Note Premium Vejp Tečnosti

Što se Sneška tiče i moj se srušio ali se vrlo brzo ponovo vozdigao Smile
Mrzelo me da čitam tabele i istraživanja suština je da su NET tečnosti daleko manje štetne od duvana i malo štetnije od običnih tečnosti...a i grejač ne laže, sve ti je jasno posle par isparenih tankova
U principu NET je super, samo mu treba naći pravu namenu i meru. Mene je spasao od povremenog paljenja cigarete a to je bila moja boljka od samog početka parenja tj nekoliko godina unazad. NET tečnosti su jake, dnevno ti ne treba baš velika količina. Druga stvar, većina proizvođača preporučuje 10-15% NET arome u tečnosti a meni je 2-3% skroz ok.
Tih tvojih 13k din mi zvuče naučno fantastično...imaš na (inter)net-u recepte za pravljenje DIY NET aroma i sve je zaista jednostavno tako da sa dva pakovanja duvana (napr Drum), litrom alkohola, zamrzivačem, filterima za kafu i još par sitnica možeš da pokrpiš NET potrošnju za X narednih godina...verujem da su tečnosti koje si pazario odlične ali i ove DIY su bolje od bilo čega drugog u svetu parenja što nije NET
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
Black Note Premium Vejp Tečnosti - od Oddy - 30-05-2018, 12:59
RE: Black Note Premium Vejp Tečnosti - od vukpavlovic74 - 11-04-2019, 12:03

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)