Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyPreview iPV V3-mini

iPV V3-mini by Pioneer4you

[Slika: sEDl9qX.png]

[Slika: u5OfPIC.png]

Kratak info:

iPV V3-mini je najzad nešto novo na tržištu e-ciga. U pitanju je POD sistem koji je implementirao kako novi YIHI čip treće generacije, tako i "inteligentni skvonk sistem". Pored manje regulacije snage koja je moguća, takođe poseduje i kontrolu temperature pa i odabir iste u opsegu od 180C do 260C.
Iako deluje kao Kit sa odvojenim baterijskim modom i atomizerom, na žalost nema 510 konekciju i trenutno se mogu koristi samo RDA proizvedeni isključivo za ovaj POD sistem. Dakle, na osnovu ovog se može zaključiti da je tečnost odvojena od isparivača i ona se nalazi u plastičnom tanku koji se postavlja u uređaj sa donje strane. Pomoću "inteligentnog skvonk sistema" mala elektro pupma doprema tečnost iz tanka u atomizer. Ovaj proces je automatski prilikom svakog okidanja a doziranje tečnosti se određuje preko menia uređaja.

U paketu se dobijaju dva atomizera, jedan sa Ni-Mn grejačem otpora 0.3ohma, drugi SS316 otpora 1.0 ohma predviđen za korišćenje u TC režimu.
Preko kape atomizera se podešava količina vazduha i sama kapa se ne može skinuti, pa je tako servisiranje grejača onemogućeno.

[Slika: L5unGlg.png]

[Slika: T37Fkpn.png]

[Slika: 3XkLmd1.png]

[Slika: wKA8xpe.png]

[Slika: MOZeA77.png]

[Slika: rC59LeZ.png]

[Slika: i7TNxCK.png]

[Slika: tqwA12x.jpg]

Video recenzije:

Cena uređaja je oko $50 ($52.99 na 3FVape)
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, Samac, vukpavlovic74
Odgovori
Hmmm...inovativno zaista jeste + YiHi, ali...
Malo smo i diskutovali o proizvodu "iza zavese" i rekao sam ti u startu da sam skeptican po pitanju nekih stvari/detalja, koji su mi odmah uboli oko, a ti si mi nakon toga dobacio neka razjasnjenja.

Nisam bas zadovoljan:

- za mene je velika stativa to sto ne mogu da "nakalemim" neke moje 14mm dripce.

- kapica je upresovana i veroovatno ima neki preklop na bazi RDA, znaci nista od prepakivanja grejaca
...bar za sad, valjda ce se naci neki dobri ljudi koji ce to resiti!

- tih 3-3.5ml nije malo, ali moglo je i vise, ima mesta za duzi kertridz

Kako god, osudjen si da kupujes njihovo!
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, Oddy
Odgovori
Očigledno su se odlučili za određena rešenja upravo iz razloga što su hteli da naprave POD sistem.
Elektroniku su podesili svojim atomizerima/driperima, odnosno grejačima koji stižu sa iPV Elf ADA (ADA je pretpostavljam Auto Dripping Atomizer).

Yihi je predstavio svoje originalno rešenje sa SX620J čipom u SXmini X klasi pre skoro godinu dana, mod koji nisam još video da ima negde na stanju, dual 18650, solidno velik.
Ja se sve nadam da ću ovo videti u nekom manjem modu sa 510 konekcijom, single 18650. Big Grin
Odgovori
Pa ima onaj njihov iPV Revo auto squonker, ali u njemu je YiHi SX605E i 2x18650...cepanica.

...a ti si ovaj uvrebao, proslogodisnji.

Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: