Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: mejdenPreview Vendy vape Berserker mtl rta

Potvrđujem tezu @Samac , Ruža šuplja k'o crkveno zvono... Lol Lol Lol
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • bozo
Odgovori
Moze da se primiri:
-dve ipo rupe...skoro tri
-stavio kraci tank

...recimo da se vidi
[Slika: 5d2eb45a2c35.jpg]
Odgovori
Kad smo već otišli u tom pravcu da kažem da sam odustao od Rose MTL kad sam nabavio GoTank...
  • Estariol
Odgovori
Probao sam danas Bers V1.5 i moram da kažem da sam jako prijatno iznenađen...prvo što me izgled oduševio - izgleda kao high-end spravica, diskretan a lep...svaka čast Kinezima al kao da ga nisu oni pravili
Aroma - čini mi se da bolju Cohiba-u, nisam probao...ljudi tvrde da je na V1 aroma bolja, ali ja prosto nisam mogao da svarim tako tesan cug
Ima više vazduha (i više opcija) nego mladji brat a sam vazduh je mek i precizan
Punjenje je dosta unapređeno i za razliku od prethodnika (kome je to bila jedna od većih mana), rekao bih odlično
Moraću da ga nabavim iako sam mislio da se to nikad neće desiti
  • Bolle, Marekg, Oddy, vladimirkrstic
Odgovori
menii v1iv1.5,najbolji atomizeri za duvaneu svakodnevnoj upoptrebi oba
  • vukpavlovic74
Odgovori
@vukpavlovic74 Nisam bio odusevljen dok nisam probao Kohibu. Izuva iz patofne.
  • vukpavlovic74
Odgovori
A tek kad je probaš sa mini V1.5,...
Odgovori
Se mini dosta razlikuje od velikog brata?
Odgovori
Pa da malo, meni možda bolja aroma, mada su u suštini isti, stim da je mini malo višlji u odnosu na V1.5, pa možda tu ima neke razlike, ali neke arome koje sam koristio, budu različite, neznam, možda je to samo moje subjektivno mišljenje.
  • vladimirkrstic
Odgovori
Jesye bolji mini, lepše izvlači aromu, isti oblik komore ali duži konus zbog visine daje taj efekat.
Trying to stay sane is a life time hobby Good
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)