Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: mejdenPreview Vendy vape Berserker V 1.5 Mini MTL RTA

Kad se pojavio ovaj atomizer odmah sam znao da ću da ga nabavim. Čim se pojavio u preorderu ja sam se čekirao. E sad pošto je verzija V1.5 mini, mislim da nema tu nekih bitnih razlika sa starijim bratom od 24mm.Sem nekih inovacija što se tiče topkepa i naravno manjeg tanka. U razgovoru sa nekim recenzentima koji su ga već dobili, potvrdili su mi da se radi o pristojnom atomizeru. Mnogi nisu bili zadovoljni sa verzijom od 24mm,ali što se mene tiče, apsolutno mi je ok i ta verzija, nikad mi nije dao ruću paru, uvek hladnu kako god mu namestim setap. Ipak neke arome malo deformiše, recimo baš Parliament na njemu mi i nije za pohvalu, ali gro aroma koje sam koristio na njemu su sasvim korektne. U mojoj je stalnoj postavci, uvek.! E sad sa novim minijem V1.5, videćemo, trenutno mi je u tranzitu, pa kad dojaše javljamo utiske!

[Slika: 3AsXcZp.png] [Slika: 7qsKcIA.gif] [Slika: d4HQB8C.jpg] [Slika: PSUWUS5.png] [Slika: ESM5Ojb.png] [Slika: MikN8vP.jpg] [Slika: hXzaHwq.jpg] [Slika: sO8weCx.jpg]

[-] Ovaj post su pohvalili:
  • bozo, Oddy, Samac, vukpavlovic74
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
Vendy vape Berserker V 1.5 Mini MTL RTA - od mejden - 24-04-2019, 12:49

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)