Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: mejdenPreview STARSS Bravo kit

Starss Bravo pod sistem ima lep kapacitet litijum jonske baterije od 1000mAh. Kertridž mu je kapaciteta 2ml,tu je malo zamerka, mogli su i veći kapacitet da naprave. Ima tri izlazna moda 3V,3.3V,3.5V,nema nikakvih dugmića sem za podešavanje snage, ima znači vazdušni sistem, znači povučeš i on radi. Grejač mu je na 1.2 ili 1.4ohma,keramika,nebi trebalo da bude loš, radi i sa nicsalt i freebase. Uostalom sutra mi stiže pa ćemo da probamo.
[Slika: jQoGwSo.jpg]
[Slika: mkWpgUX.jpg]
[Slika: GaSsCh9.jpg]
[Slika: 8TYBgob.jpg]
[Slika: Asred7J.jpg]
[Slika: 72TY1Ec.jpg]
[Slika: xavnzKk.jpg]
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • badja007, Bolle, Oddy, Samac
Odgovori

Potpuni naziv bi bio STARSS Bravo Pod Sistem kit 1000mAh
  • kinkel
Odgovori
Odličan, vrlo verno prenosi aromu, na 3,5V radi ko zmaj, a i na ostalim modovima 3,3 i 3,0V,extra radi. Iznenadio sam se vrlo prijatno. A veličina, pa mnogo mali, baš mali. Stiže sa samo jednim kertridžom, i to je mana, al odma naručujem još četiri, vredi. Videćemo kako vreme prolazi kako će da se ponaša, ali sad na prvu loptu, super.
  • kinkel
Odgovori
koliko ml sa jednim punjenjem baterije?
Odgovori
Neznam još, ali 1000mAh ima, trebalo bi to da traje. Sad je u fazi provere, neću da ga ispuštam dva tri dana, pa će da vidimo. Inače sipao sam free base 8,3mg /ml nicotina, 60/40vgp,i radi odlično, odličan th daje, inače u uputstvu piše da preporučuju da se koristi 50/50vgp.Ali i ovako radi super.
Pravi mtl, nema viška vazduha.
  • kinkel
Odgovori
@kinkel
drugo punjenje praznim, baterija stabilna ima je još, i mislim da će da potraje. Jedino što me muči to je trajanje grejača, tu mislim da može da bude problem, pričao sam sa nekim ljudima i neznam, kažu da nemože baš mnogo da potraje, al videćemo. Aroma TH para gusta masna, sve extra, ali nemože verovatno da bude sve extra, mislim da će grejači da budu dlaba tačka, no videćemo.
  • badja007, Bolle, kinkel
Odgovori
4-5ml to je sjajan rezultat. sa slicnom bat 1100mAh na smoant - pasito izvucem oko 3-4ml sa jednim punjenjem, doduse rba glavu koristim ,1,4oma .. kantal zica (verovatno ona dodatno smanji vreme) .. pretpostavljam da je tu Ni zica .. jer na minifitu izvucem oko 3ml sa 320mAh .. zato me i interesuje koliko ce potrajati .. hvala na info.
Odgovori
Neznam koja je žica, nema da piše nigde verujem Ni, ovo traje nema šta, i stvarno me oduševio sa svim, ukus udarac puna usta, ali opet kažem, plašim se ovih grejača da ne traju kratko, a rekoh, neke naše kolege mnogo malo ih je koji su ga probali, ali oni koji jesu ne ulivaju mi mnogo poverenja u grejače. Neznam sad, ja naručih četri komada, videćemo ovaj kolko će da traje, ako traje kratko, služiće mi samo za kad oću da se počastim. Jer sad realno, JF Parliament mi se nije dobro pokazao ni u desire ni u magic, kod njih može neke druge tečnosti, i kad pogodiš šta treba da sipaš ok je, ali kod ovog kao kod oridjidji bersa, ili kayfuna ukus.
  • badja007
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)