17-06-2018, 09:00 (Poslednja izmena: 17-06-2018, 09:04 od Vapoholic.)
Ljudi, meni lično bi mnogo više značilo da počnu da prave stock grejače koji rade kako treba i traju duže da bi početnici koji nisu vični DIY rebuildovanju grejača mogli duže da se zadrže na vejpu i da ih manje košta i para i živaca.
Takvih parioca koji koriste kliromizere i tankove sa kupovnim glavama je mnogo više nego što nama deluje.
Ruku na srce, parili smo najnormalnije dok ni TCa nije bilo, a kamoli TCR, preheat i replay funkcije.
Smoke-free since 11 July 2014. "Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
Ovaj post su pohvalili:2 korisnika su dodala Pohvalu za @Vapoholic • drako, kinkel
Eeee, ja se samo pitam sto se neko veliko ime (iz sveta elektronike) ne ukljuci u ovu pricu? Trziste postoji, broj korisnika je aj da kazemo isti kao korisnika el. cetkice za zube. Pored svih cinjenica o zdravijoj navici, opet izostaje podrska velikih igraca (philips, lg, sony itd) .. u cemu je caka? Moj dojam je da su svi ti veliki igraci povezani, pa u tu grupu spadaju i duvandzije te ne zele da im kvare posao. Npr. zamislite koliko novca bi jedan gigant mogao da izdvoji za istrazivanje i finalni proizvod. Dna, sx i ostali cipovi bi u najboljem slucaju bili prosek. Nazalost prepusteni smo u vecini slucajeva kineskim poluproizvodima pa cak i ono sto valja u stanju su da use**.
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @kinkel • drako
Ima nečeg možda u povezanosti, ali kad pogledaš da napolju svaka kuća ima 2-3 TVa, linije, usisivače, frižidere, robote čistače, sto k..... palaca - malo je za sad vejp tržište za gigante.
Mada, Bloomberg Industries je još 2013. predvideo na osnovu ondašnjih trendova da će 2047. prodaja elektronskih cigareta nadmašiti regularne.
Smoke-free since 11 July 2014. "Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @Vapoholic • Estariol