06-06-2019, 18:12
Ko je dugo u parenju moze da stoji iza tvrdnje da svi Gus mod atomizeri daju izuzetno kvalitetnu aromu...definitivno!
Mozda je on nekome "pa sve je to isto", pa i jeste uz male konstruktivne izmene, ali koje ne uticu na zeljeni, a potvrdjeni kvalitet.
- baza je ista uz neke izmene:
dva otvora za vazduh ispod grejaca...veca/manja
tri otvora za vazduh ispod grejaca...manja
vertikalni i horizontalni kanal su podlozni promenama dubine, ali su standardno isti
raspon izmedju glava vijaka
glave su ponekad vece, pa prekriju deo otvora za vazduh...nije slucajno
- dimnjak je zajedno sa komorom jedna celina
...kod nekih klonova treba povesti racuna prilikom navrtanja diimnjaka/baze. Navoj na bazi predvidjen za komoru je kratak i cudnog koraka i moze da ode ukoso! No, zato sto je kratak, u slucaju "pijanog" navijanja nece doci do stete...navoj se nece pojesti.
Meni je jedino snetnja bila punjenje, ali sve to lepo kompenzuje ono glavno, a to je ukus.
Dobre su to sprave, ali jos uvek sam emotivno vezan za Ruzgar.
Mozda je on nekome "pa sve je to isto", pa i jeste uz male konstruktivne izmene, ali koje ne uticu na zeljeni, a potvrdjeni kvalitet.
- baza je ista uz neke izmene:
dva otvora za vazduh ispod grejaca...veca/manja
tri otvora za vazduh ispod grejaca...manja
vertikalni i horizontalni kanal su podlozni promenama dubine, ali su standardno isti
raspon izmedju glava vijaka
glave su ponekad vece, pa prekriju deo otvora za vazduh...nije slucajno
- dimnjak je zajedno sa komorom jedna celina
...kod nekih klonova treba povesti racuna prilikom navrtanja diimnjaka/baze. Navoj na bazi predvidjen za komoru je kratak i cudnog koraka i moze da ode ukoso! No, zato sto je kratak, u slucaju "pijanog" navijanja nece doci do stete...navoj se nece pojesti.
Meni je jedino snetnja bila punjenje, ali sve to lepo kompenzuje ono glavno, a to je ukus.
Dobre su to sprave, ali jos uvek sam emotivno vezan za Ruzgar.

Kapacitet: 684 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)