12-06-2019, 23:50
@Oddy Ih, menjam misljenje o Bersu iz dana u dan.
Uzeo KTS Cohiba posle duzeg vremena, stavio na Bers, i bem ti sunce kolko je dobro!
Ove BlackNote V-Line NET tecnosti koje su mi ostale su nja... vockaste, slatkaste, tako da nije definitivan sud al po njima mi nije za NETove. Kad stignu regularne BN videcemo sta ce da kaze. I dalje svaki put kad pokusam da skinem top cap na ivici sam da ga izdignem, AFC prsten prica za sebe, al vredi samo zbog toga kako mu bolesno dobro lezi Cohiba.
Verovatno cu i ja Jordu klona ako orginal ne bude bio dostupan uskoro, vidim bas ga hvale a izgleda top sto je meni dosta bitno.
Uzeo KTS Cohiba posle duzeg vremena, stavio na Bers, i bem ti sunce kolko je dobro!
Ove BlackNote V-Line NET tecnosti koje su mi ostale su nja... vockaste, slatkaste, tako da nije definitivan sud al po njima mi nije za NETove. Kad stignu regularne BN videcemo sta ce da kaze. I dalje svaki put kad pokusam da skinem top cap na ivici sam da ga izdignem, AFC prsten prica za sebe, al vredi samo zbog toga kako mu bolesno dobro lezi Cohiba. Verovatno cu i ja Jordu klona ako orginal ne bude bio dostupan uskoro, vidim bas ga hvale a izgleda top sto je meni dosta bitno.

Kapacitet: 163 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)