12-10-2020, 08:33
Uh kakav tajming, taman sam uhvatio pauzu od posla kad eto imam i odgovor 
Tecnost je promuckana bas dobro tu nije problem sigurno, a imam neki dozer za kapanje trebao bi biti precizan posto mi ga je majka donela iz laboratorije sta znam. Sto se tice arome, ima prejak miris i sama aroma, a i mix, bas jak... Grejac nije nov koristim ga vec 6 ili 7 dana tako da nije to.
E sad, to za destilovanu nisam ni znao iskreno, ja sam gledao tutorijal na e-cigarete kanalu na youtube za pravljenje tecnosti i ne secam se da je pominjao razblazivanje VG-g, tako da sam pratio Betove instrukcije
Ali ako treba, kupicu danas pa cu da razblazim, koliko bih trebao da stavim destilovane u 500ml VG-a?
Takodje cu da probam da napravim i jednu malu bocu od 10ml sa 60 ili 65 VG-a pa da probam i to.
Hvala na odgovoru, zelim ti lep dan!

Tecnost je promuckana bas dobro tu nije problem sigurno, a imam neki dozer za kapanje trebao bi biti precizan posto mi ga je majka donela iz laboratorije sta znam. Sto se tice arome, ima prejak miris i sama aroma, a i mix, bas jak... Grejac nije nov koristim ga vec 6 ili 7 dana tako da nije to.
E sad, to za destilovanu nisam ni znao iskreno, ja sam gledao tutorijal na e-cigarete kanalu na youtube za pravljenje tecnosti i ne secam se da je pominjao razblazivanje VG-g, tako da sam pratio Betove instrukcije
Ali ako treba, kupicu danas pa cu da razblazim, koliko bih trebao da stavim destilovane u 500ml VG-a?Takodje cu da probam da napravim i jednu malu bocu od 10ml sa 60 ili 65 VG-a pa da probam i to.
Hvala na odgovoru, zelim ti lep dan!

Kapacitet: 5 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)