Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: koksiPravljenje tecnosti prvi put bez predhodnog iskustva

Uh kakav tajming, taman sam uhvatio pauzu od posla kad eto imam i odgovor Big Grin
Tecnost je promuckana bas dobro tu nije problem sigurno, a imam neki dozer za kapanje trebao bi biti precizan posto mi ga je majka donela iz laboratorije sta znam. Sto se tice arome, ima prejak miris i sama aroma, a i mix, bas jak... Grejac nije nov koristim ga vec 6 ili 7 dana tako da nije to.
E sad, to za destilovanu nisam ni znao iskreno, ja sam gledao tutorijal na e-cigarete kanalu na youtube za pravljenje tecnosti i ne secam se da je pominjao razblazivanje VG-g, tako da sam pratio Betove instrukcije Big Grin Ali ako treba, kupicu danas pa cu da razblazim, koliko bih trebao da stavim destilovane u 500ml VG-a?
Takodje cu da probam da napravim i jednu malu bocu od 10ml sa 60 ili 65 VG-a pa da probam i to.
Hvala na odgovoru, zelim ti lep dan!
Odgovori
Share

Poruke U Ovoj Temi
RE: Pravljenje tecnosti prvi put bez predhodnog iskustva - od koksi - 12-10-2020, 08:33

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)