05-06-2018, 13:00
Ја кад сам почињао, тј. прешао са егица на нешто да кажемо зглавније, користио сам немезис механику, кфл и веровали или не батерије лаптопуше. Све је то лепо радило уз све мере предострожности, никад испод ома, штавише нишанио сам 1.4-1.5 ома грејач, водио рачуна да ли ми се батерија греје и пунио на квалитетном пуњачу који и дан данас користим, наравно нитекоре д2 је онда био врх.
Наравно нисам почео без икаквог предзнања, "дане" сам провео над форумима и послушао све савете око безбедности. Додуше нисам почео са 17-20 година већ у 42. када сам имао стрпљења и мудрост "старог курјака" (мало и да се фалим, а не само да гледам своје мане).
Несреће се дешавају, далеко од тога да се не дешавају, али сматрам да само дегенерику може несрећа да се деси што се тиче парења. Само мало предзнања, стрпљења и послушати савете искуснијих......и вози мишко.
Послато са Леново К6-Ноте уз помоћ ножног палца!
Наравно нисам почео без икаквог предзнања, "дане" сам провео над форумима и послушао све савете око безбедности. Додуше нисам почео са 17-20 година већ у 42. када сам имао стрпљења и мудрост "старог курјака" (мало и да се фалим, а не само да гледам своје мане).
Несреће се дешавају, далеко од тога да се не дешавају, али сматрам да само дегенерику може несрећа да се деси што се тиче парења. Само мало предзнања, стрпљења и послушати савете искуснијих......и вози мишко.
Послато са Леново К6-Ноте уз помоћ ножног палца!

Kapacitet: 196 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)