17-05-2018, 20:51
Lično nisam primetio neku drastičnu razliku između mehanike i kvalitetne regulisane struje. Nekada (pre pet godina) je to imalo smisla jer jer su regulisani modovi radili do 1.2 ohm, a ispod je slabo koji mogao da fercera. Sada kada imamo regulisane modove koji opaljuju mal' te ne iz kratkog spoja je taj deo priče nebitan. Na kraju sam paranoid kakav jesam mehaniku koristio sa evolv kickovima i onda to više nije bila mehanika već peglana cevuljaga.
Previše je stvari na koje moraš da obratiš pažnju pri mehaničkom parenju, a to meni ne odgovara. Verujem da ima ljudi koji osete tu razliku, ali što se mene tiče nije vredno tolikog cimanja. U svakom slučaju oprezno sa mehanikom, nije ni regulisana varijanta 100% bezbedna, a onaj ko želi da se bakće sa neregulisanom strujom neka otvori četvore oči.
Previše je stvari na koje moraš da obratiš pažnju pri mehaničkom parenju, a to meni ne odgovara. Verujem da ima ljudi koji osete tu razliku, ali što se mene tiče nije vredno tolikog cimanja. U svakom slučaju oprezno sa mehanikom, nije ni regulisana varijanta 100% bezbedna, a onaj ko želi da se bakće sa neregulisanom strujom neka otvori četvore oči.

Kapacitet: 20 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)